Inlägg från: ClaraH |Visa alla inlägg
  • ClaraH

    Grönsallad, känns det inte lite......tråkigt? :S

    Vi kommer faktiskt att skippa själva sallaten i vär sallad och göra en sallad på olika sorters tomater, gurka, gul paprika, oliver och fetaost. Sedan serverar vi en vinegrette vid sidan om. Något jag tycker at gott att ha i är förvälld grän sparris, men jag vill inte lägga det på kökspersonalen, då de egentligen bara ska lägga upp maten inte laga den, det gör jag själv och sparris blir inte gott att göra dagen innan.


  • ClaraH
    jenniejummie skrev 2011-08-17 21:29:05 följande:
    Det finns ju jättemycket fräscha skott och groddar, vitlöksgroddar är jättegoda, likaså rödbetsskott. Testa röda och gula mangoldskott, de är också jättefina...och goda.

    Lycka till!
    Ja, det kör jag mycket med till vardags, hämtar på landet. Jättegott. Råa sockerärtor, delade  är gott också. Ibland har jag i lite mynta och basilika också.
Svar på tråden Grönsallad, känns det inte lite......tråkigt? :S