God morgon allihopa!
Imorse vaknade jag och fästmannen klockan sju av att det öste ner regn men vi var båda ivriga och gav oss ut på en morgon promenad.Vi var minst sagt blöta när vi kom hem igen :)
Vi provade att göra Tofuyoghurt till frukost (jag är laktoskänslig)..det var minst sagt intressant, här kommer receptet
Tofuyoghurt med bär
2 port
Ingredienser
350 g silkestofu
1 msk agave-/lönnsirap
1 msk citronsaft
en nypa salt
1 krm vaniljpulver alt. 1 tsk vaniljsocker
2 dl blåbär och/eller hallon
Kanel
Müsli, nötter
Gör så här
Skär tofu i mindre bitar och lägg tillsammans med honung, citronsaft, vanilj och salt i en bunke/skål och mixa det med en stavmixer. Blanda därefter ner blåbär och hallon i blandningen och rör om. Lägg upp "yoghurten" i en skål och toppa med exempelvis nötter, gryn eller flingor. Pudra över lite kanel.
Det var annorlunda smak men väldigt smakligt ändå och jag rekommenderar er att testa det :)
Vi åt med ett ägg till och ett stort glas vatten.
Ha en fantastisk dag och jag blir så peppad av att läsa era berättelser och höra hur ni vill köra igång och elva hälsosammare. Ni får mig att le :)