Inlägg från: MsChevy |Visa alla inlägg
  • MsChevy

    Tyck till om vår meny, från snittar till vickning! :)

    Ser nästan identisk ut som den meny vi ska ha, så jag tycker den låter kanon!Skrattande
    Rostbiff känns säkrare, pastrami är inte alltid populärt. 
    Fast vi ska ha jordgubbar med glass till efterrätt istället för äppelpa (fast nu blev jag sugen på o ha äppelpaj oxå hehe). Vi har ett ganska stort tårtbord istället. Eftersom M2B är från Norge ska vi kombinera det med svenskt, så "fikat" består av (förutom bröllopstårtan), 3 svenska bakverk o 3 norska. 

  • MsChevy

    Det lilla extra är: 
    svenska: kärleksmums, bondkakor o hembakade havrerutor
    norska: "verldens beste" (påminner om budapest), Svinekam (rulltårta med typ kolasås på) och Kransekake.

    Vi funderade på o ha ostkaka till efterrätt, men norrmännen är inte speciellt förtjusta i det, men ett fat kanske det blir iaf, det är ju så svenskt! Man brukar ju va rätt äckelmätt efter buffén, så det kanske räcker med jordgubbar o glass. Vi gifter oss i slutet av juli nästa år, så då finns det nog "bubbar"Solig 

    Här är Kransekake! Ska tydligen va jättegott, har aldrig smakat det...



     
  • MsChevy

    kransekaka ska tydligen göras i god tid innan för den ska stå o bli lite seg för då är den tydligen godast. Ja, den är baserad på mandel. Ska bli spännande o smaka en, det blir väl till jul eller nåt. 

    Vi ska ju ha 50-tal som röd tråd så jag hittade en rolig cake topper som vi föll för (ja tårtan är ju jäkligt fin den medSkrattande, minus rosorna, blev lite för mycket tycker jag)



     
Svar på tråden Tyck till om vår meny, från snittar till vickning! :)