Inlägg från: Imke1977 |Visa alla inlägg
  • Imke1977

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Brudiframtiden skrev 2011-10-14 18:41:23 följande:
    Stör inte mig heller med bilder! Konstigt att ett inlägg som det absolut inte är något fel på tas bort. Det var väl max 2-3 stycken som inte gillade klänningsbilder, ingen annan har brytt sig. Kan man lägga in bilder på pyssel så kan man väl lägga in exempel på billiga klänningar etc...fattar faktiskt inte skillnaden.

    Jag letar förslag på billigt grej att dekorera med i mörklila..lutar åt ett bröllop i september och då kan väl mörklila/aubergine ihop med typ grönt och vitt eller silver passa?
    Vi ska oxå ha lila och helst mörklila och vi gifter oss 2 juni nästa år. jag har hittat massor av billiga dekorationsgrejjer på ebay. Det är mitt ny älsklingsställe Man kommer undan flera hundra billigare. Kolla där
  • Imke1977

    Jag frågar igen det jag frågade tidigare. Jag har sånna små presentboxar som ska finnas vid varje plats. Jag tänkte lägga något i dom till alla gäster. har hittat fina tvålar i form av en ros på ebay och kan få 70 st för typ 200 kr kanske.  Passar det med sånt eller vad ska man ha i presentaskarna annars?

  • Imke1977

    ja vi tänkte oxå ha godisbuffé och just därför inte ha godis i lådorna oxå. Kände oxå att det blir lite trist....
    Men vi harju inga barn på vårt bröllop heller så Det är nog som du säger hanna att finns barn är det nog mest dom som äter Så då skulle jag kanske tänkt annorlunda.
    Tror jag kör på tvålarna. det var lite roligt och billigt

  • Imke1977

    En fråga. Är det någon av er som har tagit en bröllopsförsäkring? Läste om det nyss och visste inte ens att det fanns. :-O Måste man ha det? Eller BÖR man ha det? Det är ju lite pengar som står på spel som sagt.....

  • Imke1977

    Brudbuketten kommer jag köpa. Men däremot kommer all dekoration ske med bla syréner som blommar överallt där vi bor Det är min favoritblomma. Lavendel och vita blir det. Sen blommar det hur mycket lavendelfärgade andra blommor som helst där vi bor så dom ska oxå användas till pynt. Gäller att spara pengar

    Däremot har vi stött på problem nu med fotograf... Vi hade en vän till sambon som skulle fota oss i stort sett gratis. Men nu har han ställt in. och vi vet inte varför.... Så nu vet jag inte vad vi ska göra. Billigaste vi har hittat är 1500 kr. Men han är säsongsarbetare och vet bara att han KANSKE är ledig då :-/ jag menar... det gå rju inte. Han måste ju säga ja eller nej och sen inte ångra sig annars står vi ju där.
    Annars är det ju dryga 3000 kr som jag hittat efter det..... Pust....

  • Imke1977

    Vi har inte heller någon som hjälper oss. Mina föräldrar har inga pengar helt enkelt pga dom är pensionerer. Och sambons mamma har inte heller några pengar. Pappan och hans fru är för snåla :-/
    Så ja... det är vi bara. Men det funkar

  • Imke1977
    BlomAnna skrev 2011-10-18 21:52:53 följande:
    Men då blir ju er budget högre än 40 000 om ni tar ut kuvertavgift också för jag antar att kuvertavgiften finansierar maten så att säga?
    Blir den högre? Nu hnger jag inte med... kanske är för tidigt. hihi
  • Imke1977
    Nudax skrev 2011-10-19 20:24:28 följande:
    En del pratar nog om ordet budget mer som "hur mycket pengar har vi råd att lägga" men egentligen är ju definitionen att det är en finansell översikt/plan för vad det hela (vad det nu rör sig om) kommer att gå på - oavsett vart pengarna kommer ifrån. 
  • Imke1977

    det skulle verkligen vara superskönt att kunna fixa hår och make själv. Men jag är totalt urkass på båda sakerna och vet ingenting om smink eller hur man gör för att det ska hålla en hel dag. Tiden för att träna och lära sig finns inte med tre barn, hus, rust och jobb mm.... Det får bli något jag måste investera i helt enkelt. Och hoppas innerligt det blir bra så man inte går missnöjd därifrån... :-/

  • Imke1977

    Men snälla. Nu skiter jag snart i den här tråden. Man ska väl förfan inte behöva vakta sin tunga i ALLT man skriver??!! Less..... So what om det blir lite ot vem bryr sig!!

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)