Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)
Vilken bra tråd! Super verkligen!
Vi kommer att bli ca 100 pers och ha hemmagjord buffé. Men vi tycker det är så himla svårt att räkna ut budget på maten. Hur tolkar man recepten för säg "4 pers" när det gäller buffé till 100 pers? Då äter ju inte alla som om det vore en hel portion.. Och hur mycket skall man räkna med att det kostar om det är en "typisk" sommarbuffé?
Sara1291, har ni redan haft ert bröllop? Vad landade era matkostnader på? Fungerade det bra?
Om det är någon annan som har tips angående stooor hemmalagad buffé så mottages det väldigt tacksamt! Alltifrån hemsidor, recept, kostnad/budget, saker att tänka på, bra rätter att frysa in i förväg osv.
Tack på förhand!
är super då det gäller att räkna ut bufé-storlekar. Det är ju som du säger svårt att beräkna utifrån "portioner" eftersom man tar lite av varje. Men denna sida ger en då lite lättare koll =)