GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)
Och hur får man ner isbitar med fina gröna detaljer i en karaff (smal hals)?
Det känns alltid festligare att dricka ur ett vinglas - även om det är loka eller saft
Du kan frysa in mynta, citronmeliss eller något annat gott i iskuber som passar i karaffens hals.
Det finns formar som är till för att göra smala långa iskuber.
Eller så kan du fylla upp karafferna med iskross med mynta eller citronmeliss och tillsätta så mycket vatten som får plats. Krosset smälter ju relativt snabbt. Men om det görs så sent det bara går så kan det funka (någon serveringspersonal som kan fixa kanske, man kan fylla karafferna med iskross och sen lägga dom i frysen några minuter tills det ska i vatten och ställas ut på borden)
Om lime-grönt funkar så kan du ta ett ciseleringsjärn och riva långa remsor av skalet och använda bara dessa "serpentiner" + klyftor av lime-köttet i karafferna