Förslag?
Jag tycker att det ær trevligt att anvænda sæsongens råvaror. Maj och juni ær primørsæsong. Sparris, rædisor, rabarber, jordgubbar, færskpotatis. Gå gærna ut och æt på restaurang før att skaffa er matinspiration.
Vi har inte bestæmt meny æn (brøllop 30 juni) men jag funderar på något med sparris till førrætt, lamm till varmrætt, syrlig sorbet till efterrætt och så en troligtvis ganska klassisk tårta. Middagen hålls på restaurang så personalen kommer ge oss menyførslag och så kan vi komma med førslag och invændningar. De væljer också ut læmpliga viner till maten.
Jag råder dig att prata med någon som "kan" mat och vin och kan hjælpa dig styra upp din meny. Men du behøver inte stressa, det ær ju massor med tid kvar! Tårta/tårtor tror jag att man kan køpa till bra pris på t.ex. Ica Maxi och City Gross.