Inlägg från: Margaux |Visa alla inlägg
  • Margaux

    Era bröllopsmenyer

    Vi ska ha:
    Champagne och amuse bouches (toast m skagen, manchego&serrano, svineknoketerrine(vet inte va det heter på svenska)

    ugnsbakad lax m petit pois purré och buerre blanc
    & riesling

    grillbuffé med helstekt entrecote och svinenacke, ugnsstekta småpotatis, svampstuvning & rödvinssås
    & argentinsk rödvin

    Ostbuffé
    rödvin forts. eller portvin

    Chokladtårta med hallonmousse
    sötvin & avec

  • Margaux
    Lisa201109 skrev 2011-09-15 17:03:02 följande:
    Låter supergott (köttet kan jag dock inte uttala mig om då jag själv bara äter fisk) och väldigt Top-Chef med amuse bouches=) Älskar det programmet btw. Roligt att ni har utvalda viner till de olika rätterna! Vi är en vin älskande familj och tycker att det är rätt viktigt med rätt dryck till maten, inte för att det nödväntigtvis behöver vara vin eller annan alkohol. 
    Tack! Jag jobba rmed vin så det föll sig naturligt.....
    Sen har jag jobbat många år som sommelier så terminologin hänger med från stjärnrestauranterna....

    Hojta till om du vill ha vinhjälp!
Svar på tråden Era bröllopsmenyer