Inlägg från: rabarber |Visa alla inlägg
  • rabarber

    Hjälp mig med veganskt & vegeterianska alternativ! Gluten & laktosfritt...

    Det går att göra pannacotta med gelésocker eller agar agar.
    Med agar agar blir det inte alltid bra, ibland blir det inte slätt utan mera grynigt.
    Det beror lite på vad man har i.

  • rabarber
    Hanna05 skrev 2011-09-28 09:29:57 följande:
    har bara tänkt göra vanlig pannacotta...
    jag är verkligen inte duktig på konstigheter :P
    Har du tänkt att göra vanlig pannacotta blir den varken vegetarisk eller vegansk.

    Med gelésocker är det inte så konstigt. Du tar det istället för gelatin.
  • rabarber
    Hanna05 skrev 2011-09-28 10:33:35 följande:
    Okej :)

    Alltså jag menade bara att jag skulle göra vanlig pannacotta (med vaniljsmak) inte med någon chokladsmak eller så.. Jag gör vanlig till dom vanliga och med gelesocker och soyamjölk till veganer och allergiker :) Det blir säkert super bra!

    Nu är det bara förrätten och varmrätten som ska funderas ut !
    Vill ju det ska vara värt pengarna även för veganer.. vi kommer ta 300kr i kuvertavgift.

    Bröllopstårta, hur gör man där??
    Vad har ni tänkt er för tårta?
    Om den ska vara flera tårtor på ställning eller så går det bra att göra olika tårtor anpassade så att alla kan äta.
  • rabarber

    Jag skulle göra allt veganskt så att vegetarianerna och veganerna får samma.
    Skulle nog sats på tzay.

Svar på tråden Hjälp mig med veganskt & vegeterianska alternativ! Gluten & laktosfritt...