BlomAnna skrev 2011-09-28 08:42:13 följande:
Veganskt är ju lite kurigt eftersom det är både mjölk och äggfritt...Här kanske du kan få lite inspiration? www.vegankrubb.se/ Har även en bekant som har en veganmats blogg. santoshasveganblogg.blogspot.com/
Vegetariskt är ju lite lättare att göra nästan samma så att säga.
Tunbrödsrulle med sallad och någon god färskoströra eller chevreröra.
Potatisgratängen kan ju lätt göras mjölfri med havregrädde eller sojagrädde. Istället för fläskfile kan du säkert hitta något mumsigt recpet på qornfilér.
Pannacotta gör du vegetarisk genom att inte använda gelatin. Vegansk blir den om du använder havregrädde eller sojagrädde men jag har ingen aning om hur det blir. En kompis gjorde dock mjölkfri chokladpannacotta eller om det var mousse...Hur som var det helt sjukt gott!!
Om det är någon gäst som är gravid på ert börllop kommer denne inte kunna äta aborren...bara ett tips
Hur gör man pannacotta utan gelatin ? Är ju liksom gelatinet som gör grejen :D
Abborre får man visst äta om man är gravid, dock max 2 ggr / år.. Men man äter det ju inte så ofta?
Varmrätten känns som enklast, är väl förrätt och efterrätten som blir lite annars.
Funderade på att jag kunde ge dem tofu glass som jag rullat i riven vit och mörk choklad, med åkerbär till också...