Hur länge hade ni serveringspersonalen och vad kostade de?
HEj, jag är föräldraledig och ska gifta mig. Det var lite svårt för eknomin som det var hehe, men mitt i detta ska vi flytta också och allt är kaos. speciellt med tid och pengar.
Så sitter och försöker dra ner på lite kostnader som är kvar utan att förstöra känslan av bröllopet ändå.
En sak jag funderar på är serveringspersonalen.
Vi ska ha en buffé, sen kakbuffe och sen tårta. och även en bar.
Vigseln är vid 17 så gästerna kommer nog till bygdegården vid 18,30 för välkomstdrink.
De som ska servera är bekanta.eller en av dom och hennes svägerska så svåra är att jag tror de kommer vilja vara exakt samma tid för att åka i samma bil kanske? Men blir dyrt att ha kvar båda när det kanske bara behövs en..hmm.
Försöker få nån annan att stå gratis eller halva priset i baren iaf.
Men det jag undrar är över hur länge behöver man egentligen ha serveringspersonal? går det inte få värdarna att fixa lite? iaf kanske att ta fram tårtan?
SÅ de andra inte bara går där i mellan serveringarna. som sagt desperat spara lite pengar.
Samt att hur lång tid tar det egentligen mellan alla mål och under alla mål? försöker göra en plan för kvällen?