Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    OPEN BAR - Hur mycket sprit??

    Hade jag haft pengar så hade jag valt alternativet med bartender eftersom det är bra service till gästerna. Vissa tycker att det är bökigt att blanda drinkar, och vissa andra har aldrig blandat en drink. 
    En bartender håller ju också ett litet öga på de som går till baren så det blir inte fylleslag av det hela. Alltså ingen tar en whiskyflaska och sätter sig i ett hör *typ* 

  • Chicita
    pulmonate skrev 2011-12-02 20:11:46 följande:
    *Hahah, skrattar när jag föreställer mig någon morbror med en whiskeyflaska i ett hörn* eller någon av de yngre kusinerna som shottar. Ler. Hade folk tagit med sig en flaska? Kan kanske hända. Ingen aning!
    Undrar hur pass bra bartendern är. Tvivlar på att de gör "riktiga" cocktails utan det är nog bara "Rum o Cola" typ. Undrar alltså om det är värt det dubbla priset! 

    Tänkte om man skulle göra egen bar att man kunde ha 4 ramar där det står "drink recept" till de vanliga drinkarna så att folk har en aning om vad de ska blanda. Det positiva med att man fixar själv är att det blir lite "roligare" spritsorter, man kan ta med sig det som blir över. Dock dricker folk nog mer, som ni sa. Hmm!
    Flört

    Ni borde ju inte behöva köpa grisen i säcken. Fråga vilka drinkar, ölsorter, vilket vin mm som ingår om ni väljer alternativet med bartender. Det bör dom kunna svara på tycker jag Glad
Svar på tråden OPEN BAR - Hur mycket sprit??