Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    pamjofre skrev 2013-04-28 10:59:47 följande:
    Pagnie- va fin din klänning blev, passar dig verkligen!! Uch tråkigt med mardrömmarna! Hål ut, allt kommer säkert gå fin fint på er dag! Visst kan vi inte styra över vädret, men om det skulle regna ha med ett paraply för att vara förberädd, sen ska det nog gå bra :). 

    CoG- hemskt tråkigt med din vän, förstår att du inte riktigt känner för att prata om bröllop med henne. Men som pagnie sa, tror faktiskt att vänner kan vara glada för vår skull även om de just nu har det jobbigt själva. Men som du själv sa, så finns det massa annat än bröllop att prata om :), fast för mig e det ibland svårt att inte prata om bröllopet :P hehe ibland kommer man bara på sig själv med att berätta opm något man just fixat.

    Själv har jag idag skickat in hindersprövning och efternamnsändring. Ringarna har vi beställt och de kommer att bli färdiga i mitten på maj :). Sen har vi nog bara kvar sådant som vi inte kan göra riktigt än :) 
    Tack så mycket. älskar den verkligen och jag tror det kommer bli jättebra. ja alltså det var bara i drömmen som det var jobbigt. att det regnar på vår dag gör mig faktiskt inte så mycket. jag är förberedd på det då vi måste inse att vi bor i sverige. vi är inte alls beroende av vädret på något sätt men det blir roligare bilder om man kan vara ute.

    haha jag är precis som du. har svårt att inte prata om bröllop ibland. men det är ju såååå kul.
    Åh vad roligt. vi skickade in för en månad sen och fick tillbaka inom en vecka så hindersprövningen gick ju snabbt. dock skickade vi in namnändringen i samband med detta och den ska tydligen skickas in efteråt för på hindersprövningen så stod det sen att namnändring inte var anmäld. konstigt men jaja.

    vad skönt att ni har så mycket ordnat. känns som jag har 100 grejer att göra på en och samma gång. haha. men jag betar av det en efter en. :D
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-04-28 15:12:16 följande:
    Precis så blev det för oss också.
    Om man ska skicka dom separat, varför står det ingenstans?
    tyckte jag också var konstigt. ska ringa och kolla med dom i veckan tänkte jag.
  • Pagnie

    jadu kanske. men man får ju helt enkelt ringa så får vi se vad dom säger. dom borde ju veta.

  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-05-05 00:17:16 följande:
    Okej! Efter att spenderat otaliga timmar med att leta dom perfekta skorna till bröllopet så tror jag att jag har bestämt mig!

    Det får bli...converse! Tycker ni att jag är helt knäpp nu? :) Men jag lever i såna skor och har gjort det sedan högstadiet. Har aldrig klackar och trivs inte i det. Vill dock få med min blivande på att också ha converse men jag tror att han vägrar ;)

    Det finns ett par blekrosa converse som jag tycker är så söta (och vår temafärg) Och så tänkte jag att man byter ut snörena till tunna spetsband.

    Ge mig er ärliga åsikt :)

    Nu får ni tänka att jag inte är så traditionell ;) min klänning kommer att vara axelbandslös med hjärtformad urringning, spets på "överdelen", "kjolen" kommer att bestå av tyll... så den har väl lite romantisk lite bohemisk känsla... Siden och glansiga material och pärlor och stenar är fint på andra men inte på mig ;)
    inte alls. Mina marinblå converse ligger redan i bröllopslådan och väntar på att få användas på bröllopsdagen under mitt hav av tyll, diamanter och annat krafs ;) så kör på säger jag
  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-05-05 22:28:56 följande:
    Hihi Marinblåa...oväntat ;D
    Ska du ha dom hela bröllopet eller bara under festen?
    CoG skrev 2013-05-05 10:25:48 följande:
    Skaffa ett par skor med högre klack att ta på på slutet av bröllopsdagen då det bara är ni två.
    Då har han iaf fått se dig i andra skor, utan att du behöver gå och lida en hel dag :)

    Eller ta med skor med högre klack till fotograferingen och fota några bilder i såna skor.
    En del fotar ju i stövlar och liknande, eller barfota bara för att variera korten.
    Ja bra tips :) 
    jag ska ha dom på hela bröllopet. onödigt att ha något obekvämt skit som man ändå måste byta efter en timme för att fötterna dör. Nej här kör vi dom från morgon till kväll.
    Svärmor gillar det som sagt inte men jag tycker att det är en strålande idé.

    Haha ja otippat va. Men blått är ju min grej ;)
  • Pagnie
    CoG skrev 2013-05-06 10:40:59 följande:
    Jag kommer att ha ett par rätt öppna vita skor med ca 5 cm klack, en bred och stadig klack så att jag inte ramlar :)

    Vi har bokat en solist som ska sjunga då vi gifter oss.
    Jag vill helst att hon sjunger både då vi går in i kyrkan och sedan en sång lite senare då vi växlat ringar.
    Får se om det går att ordna så.


     


    ska ni ha någon som kompar då? och hur får ni i sådana fall ihop dom två? Eller ska hon sjunga utan någon bakom?
  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-05-06 20:41:05 följande:
    Vad ska ni ha för låtar då? 
    Vi ska ha god bless the broken road och sedan är jag lite kluven men vill gärna ha you´re the inspiration.

    Sen älskar jag stevie wonder - You´re the sunshine of my life. Den skulle jag gärna gå in till faktiskt. Men vet inte riktigt hur det blir. vad man ska och inte ska gå in till.
  • Pagnie

    usch jag börjar få smått panik. 59 dagar kvar och det känns som man har hundra grejer kvar att göra. Man blir helt galen faktiskt.
    Alla småsaker som ska göras. känns som att allt flyter ihop och man har ingen koll alls. tror jag börjar bli en riktig bridezilla nu.

    Är kluven hur jag ska göra med festhäften. och även kluven hur vi ska göra med vigselprogram.
    Vad tycker ni? det blir närmare 170 häften liksom

  • Pagnie
    20 juli 2013 skrev 2013-05-15 12:34:13 följande:

    Jag är helt och fullt medveten om att de flesta inte håller med mig men jag tycker inte att man behöver några alls.


    En festhäfte kanske kan vara kul men vi har valt att inte ha något (annat än menyn och en snapsvisa på baksidan). Vi är inte rädda att våra gäster kommer att få tråkigt för det och känner inte att de behöver underhållas med annat än god mat, dryck, trevligt sällskap, några tal och lite underhållning under middagen..


    Vigselprogram: Vi har inga individuella sånna heller. Behövs det verkligen? hur många läser dem? Och hur många sparar dessa som minnen?:)


    Vi kommer att ha en stor guldram vid "ingången" på ett stafli med vigselprgramet på. Jättefint och framför allt stressfritt:)


    Du verkar ha haft sån glädje med planeringen av ert bröllop så vore det inte inte tråkigt om du i slutspurten skulle behöva dig känna dig stressad över alla små detaljer. Gör bara det du verkligen känner att du vill och orkar med, ta genvägar med resten och forsätt att njut av planerandet. Lycka till!


     


    åh vad skönt att läsa det du skrev. du har ju helt rätt. pratade med min mamma också och hon tycker inte alls att man behöver festprogram heller. Hon tycker nästan det har varit löjligt att ha sådana med. så jag har bestämt att vi skiter i dom. rakt av.
    Och vigselprogrammen får vi se hur vi gör med. men det är ju som du säger samma sak där. behöver man dom verkligen? nej jag tror faktiskt inte det.
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!