Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    20 juli 2013 skrev 2013-05-15 23:37:56 följande:
    Haha, visst ar det befriande att bara skita i vissa saker. Nu flyter vi vidare pa vara rosa moln:)
    Dessutom kan du nu skryta med att du har ett miljovanligare brollop. Save the trees!!:) 
    haha ja det kan man ju också göra. tänkte jag inte ens på. ;)
  • Pagnie

    ja jag förstår att du är nervös och stressad nu. jag hade varit galen. Vi skickade ut inbjudningarna i mars och jag tyckte det var sent. Haha. jag är nog besatt. och ringarna har legat klara sen i januari. men det blir nog bra på ditt sätt med. men det beror ju helt på hur stort bröllop man ska ha hur mycket man har att fixa med. har du klänning fixad? och har du hittat frisör och så?

  • Pagnie

    ja du får säkert ihop det där bra. det gäller bara att inte stressa och det är verkligen lättare sagt än gjort som blivande brud. haha,
    Men nog får ni ihop det på ett eller annat sätt. Klänningen är ju det roligaste att leta efter. utan tvekan. Vi gifter oss 13:e juli.

    Kollade efter min klänning redan i september. så beställde den i slutet av september. fick hem den i mars och allt var omsytt och klart i april. Men det blev verkligen min drömklänning. Men jag skulle gärna leta klänning igen. helt underbart kul var det.

    Vi har ett ganska stort bröllop. beroende på hur man ser det så klart. men vi har ca 170 gäster som det ser ut nu, sen får vi se hur många som svarar och så då sista osa inte har gått ut.
    Men som sagt har vi ett ganska stort bröllop med stort brudfölje och mycket pyssel för att få ihop en kristen och en persisk vigsel i ett.
    Inte det lättaste att få ihop två kulturer i ett bröllop. eller tre blir det nästan då han är kurd också. Så jag har behövt min tid. har planerat sedan november 2011.
    Har massa tärnor och marskalker också som man måste fixa till. Men det är så mycket småpyssel som gör det stressigt.

    Men vi har tur att ha ett paketerbjudande så det mesta ingår och vi behöver bara bestämma detaljerna. Ingår mat och dricka, blommor, dekorationer, tårta, limousine, fotograf, kameraman, dj osv. så det är skönt. det tar bort mycket stress tycker jag.

    Men nu börjar det dra ihop sig i alla fall. 55 dagar kvar

  • Pagnie
    eddan skrev 2013-05-20 16:51:28 följande:
    Förresten är det nån av er som har kuvertavgift? Eller vad tycker ni allmänt om det?Vi har ingen kuvertavgift, men dskussionen dök upp idag under ett "bebishäng" och undrar hur ni tänker.  
    Vi tycker personligen att kuvertavgift är snålt och har man inte råd att gifta sig ska man inte göra det heller för gästerna ska INTE behöva betala för att komma på vårt bröllop.

    Så har man så lite pengar att man behöver ta ut en kuvertavgift hade i alla fall vi väntat. Men det där tycker ju alla olika om. Så du kan nog få lika många svar som det finns stjärnor på himlen i princip.
  • Pagnie

    oj ja nerverna började komma för ett bra tag sen och det känns som att det är hundra saker att göra även fast det mesta är klart.

  • Pagnie

    tråkigt att ni vet. jag har faktiskt ingen aning över huvudtaget när min är. jag kan ju gissa på att det inte är snart i alla fall då min tärna bor i england och inte kommer till sverige riktigt än.
    Men sambons svensexa är däremot nästa helg. och det har han tyvärr lyckats lista ut den jäveln. Men det är hans eget fel för jag försa mig inte.

  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-05-30 10:35:27 följande:
    nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/underkläder/b...

    Här är en länk. Jag köpte den dock på Twillfit för 549kr.
    Den är inte så snygg men den satt som en gud och kommer sitta där hela dagen/kvällen. extra plus är att den är urringad och ändå sitter bra och att man fick jätte fin form på tuttarna.
    haha jag köpte en precis likadan för ca 1månad sedan ;) den sitter så sjukt skönt och det känns verkligen inte som att man har någon BH på sig. :D
  • Pagnie

    här går det i alla fall sakta men säkert framåt. var och träffade dekoratören för sista gången igår. han gjorde en prov på vår dekorationer till borden. det blev verkligen jättefint.
    blir gröna blad underst sen vita rosor och rosa pioner. och brudslöja. det ska stå ett arrangemang på varje bord där gästerna sitter. dom sitter ju vid runda bord så står i mitten. kommer bli jättefint. är höga martiniglas det står i.

    Sen ringde jag prästen igår. vi ska träffa henne den 26/6 för att gå igenom allt. låtarna för solisten är färdiga och någon som kompar till är fixad.

    Fotografen träffar vi 29/6.

    Klänninge är ju klar och hänger i garderoben. favourlådorna är här hemma. ska beställa såpbubblorna. har hittat korgar till det och beställt tyg att ha i dom.

    allt är klart till sambon och allt förutom trosor är klart till mig. dock valde jag att ta bort slöjan för det kändes verkligen jättefel att ha en slöja på sig. kände mig så instängd och så. nu håller jag bara på att beställa dom sista detaljerna till bröllopet. mycket klickas hem från Ebay för det är ju såååå bra grejer.

    ja allt är egentligen klart. sista dagen för osa är i morgon så får se om vi får in några eller inte. för det är många som inte osat än. lite dåliga ordning på dom.

  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-06-04 15:30:59 följande:


    Igår var jag och provade min klänning igen. det är likte små justeringar som ska göras men såhrä ser den ut iaf. det långa släpet ska jag bara ha i kyrkan. sen hakar man av det och då är det bara ett kortsläp som man sen kan haka upp så man kan rocka loss på dansgolvet Flört
    Känndes helt underbart att sätta på sig den igen med skor, underkläder och smycken... det pirrade till i magen och jag insåg att det bara är en månad och 3 dagar kvar!

    Ikväll ska vi träffa prästen. jag är lite pirrig. Har äntligen hittat låten jag vill gå in till. har letat i 6 månader efter just den här låtet, för jag visste inte vad den hette. här är den tillslut:
    " target="_blank">


    Så nu ska jag bara få min M2B att gå med på det Glad

    Hur har ni tänkt med salmer och så om ni har kyrklig vigsel? Kommer ni gå in med er man eller med en förälder?

    Fixade tårtan idag också nu letar jag bara tårtställning!!! har ni tips tar jag tacksamt emot helst en sån som man inte stoppar i tårtan...

    Nu är det nära!!!!!!! JIPPIII!
    åh vad roligt. det är ju så underbart att få testa sin klänning med allt till. man känner sig så vacker. snart smäller det. man börjar bli lite nervig faktiskt.
  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-06-04 17:20:02 följande:
    Skojar inte! känns så pirrigt nu... allt börjar kännas på riktigt och på nått sett har de senaste 10 månaderna gått så jäkla fort! tänk då hur fort bröllopsdagen ska gå?! Det gäller att njuta och insupa varje sekund!
    haha ja men verkligen. dock så kommer det samtidigt vara rätt skönt när det är över. för nu har man under en väldigt lång tid byggt upp förväntan över detta och det känns som att det är dags nu. Och sen när det är klart då kan man sikta in sig på nästa mål och så kan man se tillbaka på sin bröllopsdag med lycka.
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!