• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • eddan

    Jättevacker klänning  @67d :) MIn är ju knappt påbörjad...börjar bli stressad ;)Svart fluga här med tror jag...  När vi var och köpte kostymen för två veckor sedan så tyckte hon i butiken att det ser för servitör/smokingaktigt med svart fluga.  Men jag tycker som inte det :) Vi ska dock testa med nån annan färg innan vi bestämmer nåt :) 

  • Eddans

    Jättevacker klänning  @67d :)
    MIn är ju knappt påbörjad...börjar bli stressad ;)

    Svart fluga här med tror jag...  När vi var och köpte kostymen för två veckor sedan så tyckte hon i butiken att det ser för servitör/smokingaktigt med svart fluga.  Men jag tycker som inte det :)  Vi ska dock testa med nån annan färg innan vi bestämmer nåt :) 

  • CoG

    Jättefin!
    Den där skadu väl inte hinna ångra innan det är dags?

    Jag kör utan slöja. Min klänning är en Maggie Sottero, Michelle (vit)


    67d skrev 2013-04-21 23:10:08 följande:
    www.dindromklanning.se/brollopsklanningar/bru... .... Där har ni en länk till den :D ska ha en underkjol med släp i kyrkan och sen byta till en vanlig underkjol till festen så jag kan hänga upp släpet:) .. Har inte bestämt om jag ska ha slöja eller inte, hur gör ni? Eddan: vad roligt, det blir matt svarta, för din m2b?
  • Eddans
    Pagnie skrev 2013-04-20 21:10:11 följande:
    oj vad ni har skrivit nu. :D
    Vals kommer vi inte ha men kommer dansa någon tryckar av något slag. älskar känslan av att dansa med min blivande man. När det var syrrans bröllop dansade vi och det var så mysigt. sen kan vi bara ställa oss i vardagsrummet och dansa tryckare bara för att få lite närhet och känna kärleken. vi är noga med att ta vara på såna stunder. Var ute på en månskenspromenad i somras när vi precis hade bytt stad och så. gick i hamnen och stod där och bara höll om varandra. det är så mysigt med den närheten så den känslan kommer nog tredubblas när vi gifter oss. hela den dagen kommer ju vara rosa. och jag kommer vandra på moln.

    Det där med barn kan man ju inte sätta sig in i men vi är båda väldigt glada att vi inte gjorde som många andra i vår bekantskapskrets och skaffade barn efter 1-2 år tillsammans. Utan vi har haft mycket tid att rå om varandra och bygga ett starkt föhållande och en stabil grund bara han och jag. (nu säger jag inte att man inte kan det med barn)
    Barnen får komma sen.

    Däremot så har vi nu setat och planerat bröllopsresan. Kommer verkligen bli underbart. vi kommer börja nere på ön okinawa i japan i 5 nätter och sen åker vi upp till fastlandet och åker tunt på landsbygden i 5 dagar och sen kör vi 3 dagar i tokyo innan vi åker hem igen. Vi hittade ett sånt underbart hotell i okinawa som vi tänkte bo på.
    femstjärnigt och med spa. helt underbart.



    Sen kommer vi hem i tre veckor innan vi åker till paris och firar min födelsedag under en helg och efter det är vi hemma några månader innan vi åker till filippinerna i slutet av oktober/ början av november.
    Vi drar ut på detta romantiska år och tänkte bara passa på medan vi kan.
    Jag förstår ju vad ni menar med att det inte blir samma sak när man har barn sen så vi passar på. sen vill man ju bara vara hemma med dom. :D
    Du den där resplanen såg inte hel fel ut...

    Själv funderar vi på att kanske kanske åka en långweekend till barcelona, med ryan air. Haha ;)
  • Pagnie
    Eddans skrev 2013-04-22 22:28:54 följande:
    Du den där resplanen såg inte hel fel ut...

    Själv funderar vi på att kanske kanske åka en långweekend till barcelona, med ryan air. Haha ;)
    haha nej vi är rätt nöjda med den faktiskt. ja men varför inte? Bara man får komma bort känner jag :D
  • Eddans
    Pagnie skrev 2013-04-22 23:30:16 följande:
    haha nej vi är rätt nöjda med den faktiskt. ja men varför inte? Bara man får komma bort känner jag :D
    Ja men så är det ju... 4 nätter på hotell utan att tänka på barnens tider och behov vore ju galet härligt ;D Även om man säkert skulle sakna dom som galningar!

    Nu har vi beställt ringar! Vad ska ni andra ha för ringar? Som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder för mig men jag lägger in en länk :)

    www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-donau-010-p-7447.html

     
  • 67d

    Eddans: den är sååå fin, har provat den många gånger!! Det står mellan den och en till som är snarlik. :) CoG: ne, jag hoppas inte det hehe. Tycker ju den är super fin!

  • CoG

    Vilken söt ring :)
    Hur ser förlovningsringen ut?


    Eddans skrev 2013-04-23 08:29:33 följande:
    Nu har vi beställt ringar! Vad ska ni andra ha för ringar? Som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder för mig men jag lägger in en länk :)

    www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-donau...
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!