Förrätt på liten bröllopsmiddag?
När jag jobbade i charken på Hemköp för några år sen så gjorde vi så kallade "isbrytare".
Det är också en sorts minismörgåstårta
Du tar ut former ur franskbröd (varför inte hjärtan nu även om det är vanligast med runda).
Det går åt tre såna till varje isbrytare.
Smöra alla på ena sidan.
Bre på ishavsröra på den understa
Lägg på en till brödskiva
Lägg en bit rökt skinka på nästa (ta ut form med samma mått så inget sticker utanför), är det tunna skivor så ta två.
Bred på mer ishavsröra
Vispa ihop 50% creme fraishe och 50% majonäs
Bre på smeten på utsidan (inte undersidan och ovanpå)
Rulla isbrytaren i krossade ostbågar
Bre ett lager majonäs/creme fraishe ovanpå, och dekorera med räkor och en dillkvist
Det ser jätteproffsigt ut och det tjänar på att göras dagen innan så dom får safta till sig lite