Förslag till huvudrätt och mat i övrigt?
En bra fingervisning är att få med nöt eller fläsk samt kyckling och fisk.
Alla äter inte fisk, alla äter inte "vanligt" kött osv. Så det är bra att få något av allt om man har buffé.
Men du ska inte beräkna en hel portion av varje sort. Utan 1/3 kött, 1/3 fisk och 1/3 fågel är lagom (plus lite extra på varje bit.
Men det är bara en fingervisning. Om ni vill ha bara älg så kan ni gott och väl ha det.
Och som sagt ovan. Hur har ni det med varmhållningsmöjligheter där ni ska vara (eller uppvärmning) är det någon som kommer att passa buffén osv...
Tänk till före, så ni inte står där på den stora dagen och den varma maten blir kall och den kalla maten blir fisljummen för den inte går att kyla...
Att ha någon som sköter buffén är det bästa. För då kan man lägga upp på mindre fat som byts ut och fylls på så att det hela tiden ser fräscht ut, och det är lättare att värma mindre formar jämt också så att inte mitten är kall och kanterna brända