• FruNovember

    Vill du hjälpa oss få stenkoll inför mötet med krögaren!

    Jahapp, om några veckor är det dags för möte/ bokning av restaurang för vår bröllopsfest.. Vi blir cirka 44 vuxna och inga barn.. Vi har tänkt oss brudskål och snittar, förrätt, varmrätt och tårta. (kuvertpriset de har inräknar efterrätt, vi vill byta ut den mot tårta.. bör vi säga samma pris eller försöka gå ner lite?) Nu till saken; vi är så dåliga på att ha koll på vad vi egentligen bör fråga, så snälla fellow brudar, hjälp mig så att jag för första gången i mitt liv går ifrån ett möte med alla fakta nedskrivna.. :-P Vad bör bestämmas, tider- vad blir bäst? Vad ska ingå, ja, ni med mer koll än mig.. Förbarma er..

  • Svar på tråden Vill du hjälpa oss få stenkoll inför mötet med krögaren!
  • FruNovember

    Toppen, tack chicita! Tänkte att det borde vara enklare att göra/ servera tårta ist för 44 individuella små creme brulee.. Men du kanske har rätt.. :-P Det är sittande middag, så allt sådant ingår. Dock toppen att du uppmärksammade ev tid för dekorering..

  • FruNovember

    Du har givetvis helt rätt, blir intressant att se vart vi hamnar per kuvert Jättebra tänkt med tiderna där, vi får hoppas de är flexiga, annars får vi köpa piskor till vårat värdpar!

  • FruNovember

    Det ska jag göra! Massa tack för att du tog dig tid att svara, kommer du på nåt mer får du hemskt gärna hojta till!

Svar på tråden Vill du hjälpa oss få stenkoll inför mötet med krögaren!