• 1700tal

    Vistaprint?

    augustesen skrev 2012-02-25 22:13:23 följande:
    Vi beställde från VistaPrint och är riktigt nöjda, jag är väldigt petig kan tilläggas :p

    Valde pappret "Strukturerad yta (280 g/m²)" och det var perfekt. Tjockt och otroligt välgjorda så det kan jag rekommendera, betalade 36:- extra för våra 40 inbjudningskort.

    Beställde också Save the date med matchande kuvert samt informationskort till inbjudningarna. Om ni ska beställa matchande kuvert välj en vit insida..korten ser gråa ut om det står "Vista print" i dom (vi gjorde det misstaget).

    Beställningen tog nästan 3 veckor.
    Haha, klockrent att läsa när jag nyss beställde inbjudningar med strukturerad yta 280 gr och osa-kort i samma serie med matchande kuvert MED vit insida. Så nu hoppas jag de blir lika fina (minus det grå som lyser igenom) som era!
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-26 10:04:58 följande:
    Jag förstår inte det där med vit insida? Är det om man väljer matchande kuvert? Vi valde de vita kuverten som ingår i priset både till inbjudningskorten och till tackkorten och det har då varit vit insida och har inte stått vistaprint någonstans?

    Så var det nog. Tänkte först beställa vita kuvert men kommer inte ihåg om det fanns valmöjligheter på insidan där. Men tydligen inte om ni fick vita.


     


    På de matchande var det med vistatryck (gratis), vitt (14 kr) eller eget tryck typ datumet eller brudparetsnamn (51 kr), tror jag det var.

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-26 10:10:15 följande:
    Vi tyckte det var onödigt med matchande, då kuverten ändå bara öppnas och slängs, så vi valde de som ingick och de var fina, helvita kuvert bara :)

    Jo, det kan jag hålla med om. Var kluven, för de matchande kuverten kostade mer än själva inbjudningskorten. Våra 50 kuvert kostade bara de 360 kr, över 400 om man snittar frakten på det. Och de vita är gratis. Tycker nu i slutänden att det blev ganska dyrt (mest pga kuverten). Skulle jag gjort det igen hade jag kanske tagit de vita.


     


    Tycker däremot det kan vara värt några kr för att få tjockare papper, eftersom jag vet att de flesta kommer spara inbjudningarna.


     


    Och nu har jag även kompetterat med inbjudningarna på de andra språk vi har med. Glömde dem i första beställningen! Ska bli spännande att se när de dimper ner.

  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-02-26 15:30:21 följande:

    Tycker däremot det kan vara värt några kr för att få tjockare papper, eftersom jag vet att de flesta kommer spara inbjudningarna.


    Och med några kronor så var det verkligen bara några kronor. 29 närmare bestämt, för allihop.
Svar på tråden Vistaprint?