• sommar2014

    Festvåning med mat eller egen lokal med catering?

    Vi ska gifta oss 2014 så det första vi måste göra är att boka lokal och bestämma datum! Vilket ju inte är någon brådska men dumt att vänta om de fina lokalerna blir fullbokade.

    Vad är bäst - bekvämast och billigast - av alternativen:

    1. Festvåning som ordnar med mat, servering, alkohol etc (kuvertpris ca 800/p m mat och vin till maten)

    Eller

    2. Egen hyrd lokal med egenköpt alkohol och catering?

    Jag förstår ju att kuvertpriset blir billigare i alt 2 pga att alkoholen blir billigare och kanske andra saker också men samtidigt vill jag inte ägna dagen efter åt att städa en lokal! Så ska man betala någon som städar och serverar i den egna lokalen blir det kanske lika dyrt eller? Dessutom behöver man kanske köpa in egna dekorationer, dukar, servetter etc om den hyrda lokalen inte har detta?

    Hur tänker ni andra?

  • Svar på tråden Festvåning med mat eller egen lokal med catering?
  • sommar2014

    Elin: Du tänker precis som jag här! :) Dock pysslar jag gärna med inbjudningskort etc som man kan göra långt i förväg men på Den Stora Dagen vill jag inte behöva fixa med saker! Och är priset dessutom samma är det ju lika bra att låta en restaurang fixa det mesta. :)

  • sommar2014

    Tack för era reflektioner! Ja, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog vara stressad ändå så det känns mest lockande att ha en festvåning/restaurang som fixar allt! Framåt vårkanten ska vi nog åka och titta på lokalen vi är intresserade av!

Svar på tråden Festvåning med mat eller egen lokal med catering?