Fru Ramona skrev 2012-03-03 08:20:09 följande:
Är också nyfiken på det! Hur mycket billigare det egentligen blir...
Det jag har kollat runt på är att alkohol kostar mycket på ett hotell/restaurang. Jag räknade ut för ca 50 personer att bara dryck skulle gå på över 12.000kr, tycker det är helt galet! Då var det enast för bruskål, 3 glas vin/öl till maten. Kan ju bara gissa på vad slutnotan skulle hamna på efter festen.
Vi kommer förmodlingen att åka till Tyskland alt. beställa via nätet och ha catering till viss del. Min pappa är kock och van vid catering mat, så han kommer säkerligen vilja hjälpa till med maten. Vi vill ju inte att han ska behöva laga all mat för han ska ju oxå få njuta av middagen och festen... Men några rätter som man kan förbereda dagen innan, så kan man beställa en "mindre" buffe via catering företag.
Hur mycket alkohol ska man räkna p.p? Middagen har vi lite koll på, men sen då? Vi vill ju inte ha en suparfest, men att det ändå ska finnas gott om dryck :)
Det här är väl rätt lagom?
Brudskål + Påfyllning
3 glas vin/öl till middag
Bra fragor! Hoppas nagon har nagra svar!
Jag tror nog att vi kommer att kopa mer an vad som kommer att ga at. For det skulle kannas hemskt om det tog slut. Men vi bor inte i Sverige som vad som inte blir drucket kan vi inte ta med oss hem. A andra sidan kommer vi att ha en hel del gaster fran utlandet som kommer att stanna i nagra dagar pa samma hotell sa jag antar att det som blir kvar troligtvis kommer att drickas upp dagarna efter. : )