Vad ska man tänka på innan man bokar catering?
Om cateringföretaget ska sköta buffén så kan dom ha åsikter om att inte all mat kommer från dom.
Så det kan vara bra att prata om i så fall. Om dom bara lämnar maten och ni sköter buffén själva så spelar det ingen roll däremot. Det dom inte ser bryr dom sig inte om. Men dom vill oftast inte att annan mat än deras egen läggs upp på samma bord eftersom om gästerna inte gillar det som cateringfirman inte gjort så ger det ändå firman dåligt rykte om det inte syns att det inte är dom som ligger bakom (rörig förklaring men du förstår nog )
Kolla hur sent ni kan göra ändringar i antal. (både avbokningar och påbokningar)
Behöver ni hämta maten eller levererar dom till platsen ni ska vara på?
När kan leverans / hämtning ske?
Är det upplagt på serveringsfat eller på engångsfat?
Kommer maten i varmhållningslådor eller måste det värmas på plats,och vem gör i så fall det?
När ska ni lämna tillbaka eventuella varmhållningslådor / uppläggningsfat?