Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    lycklig01 skrev 2012-10-18 16:42:52 följande:
    Skorna är några år gamla, men det är jätte snygga skor, typiska brudskor! Har använt dem två ggr och då jag tog fram dem och tittade på dem var det inge fel på dem, men nu när vi tog fram dem i butken var de alldeles gula, så jag vet inte, fattar ingenting! Hon som jobbar i butiken sa att om de blvigt fuktiga kan de se ut så, men de har de ju inte kunnat bli så det för blir ett mysterium! skorna de hade i butiken såg nästan likadana ut så det blir bra :) dock var det ju ännu en utgift man inte hade räknat med!
    Ja det är väl det tristaste. Pengarna har en förmåga att rulla iväg fortare än kvickt..

    Idag har jag sytt kravatter till m2b och hans 2 marsalker :) 
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 Tack. Tung som attans är den men blev nöjd :) Jättefina placeringskort :)

    Linda1983 Skulle inte vilja ha en sådan person på min dag. Så dra tillbaka inbjudan du. men var berädd på att det kanske kommer att ifågasättas av faster/moster/morbror/farbror samt andra släktingar.

    lycklig01 Mönster nej, gogglade sy kravatt och hittade en beskrivning på ett syforum. http://www.sysidan.se/forum/showthread.php?t=3522
  • vinterfrost
    satuile  Nä det verkar bara vara du :)

    StinaAnders Välkommen till vårt lilla gäng :)

    hallonfrossa Jättefina ringar. Visst är det kul när sakerna börjar samlas :) Tror det var Minuz som hade slöjor till övers:)

    Ni som handlat från Ebay - hur lång tid tog det innan ni fick hem grejerna? Köpte en underkjol den 24 sept. men har inte hört något. Går man in på mailet och trycker på tracking nummret står det bara att det inte kan uppdateras.. :-/
  • vinterfrost

    Zoooda. Du är inte ensam om att känna så. Tycker jag ser gravid ut fast det är 9 månader sedan Edvard kom :/ dålig karraktär har jag med! Men nu j***a så ska jag kämpa de sista veckorna. Det är bara 46 dagar kvar!!! Som Teza skriver, tur att de älskar oss precis som vi är. Men man vill ju fortfarande känna sig fin själv.. Dock tror jag att när man ser helheten med klänning skor smink hår blommor osv så känner man sig förtrollad (hoppas jag..)

  • vinterfrost
    teddy skrev 2012-10-22 14:42:27 följande:
    Idag ska jag hämta våra ringar! Nervös! :)
    Vet hur hans ring ser ut o att den passar (lämnades bara in för gravyr), men vet inte hur min är och om den passar! Iiiihh! Hoppas hoppas hoppas!
    Hur gick det?? BIld?

    Fremm, tack för din respons  :) Jag låter gärsboken vara så som den är. Jättefint strumpband du har fixat :)

    Igår började jag sy en klänning till min dotter (när jag ändå håller på). Min syster (tärna) har vi köpt en brun klänning till och jag hittaar ingen till dottern som jag är tipp topp nöjd med. Så jag syr en brun till henne. Visst kunde jag beställt en näbbklänning när vi beställde de andra klänningarna på jenjen men tyckte att 600 kr till henne var lite för mkt.. 

    Annars så sitter jag och grubblar på maten till buffen och har väl kommit fram till

    * Tomatsoppa (varm)
    * Kantarellpaj (ljumen)
    * Morotspaj (ljumen)
    * Potatisgratäng (varm)
    * Marinerad kycklingfile med grön örtyogurt
    * Varmrökt lax

    * Grön sallad
    * Hembakt bröd
    * Smör
    * Ost 

    Vad tror ni om det? Sen har vi 5 vegetarianer - har ni någe förslag på vad man kan servera dem till potatisgratängen i stället för köttet. Är inte så intresserade av quorn produkter då jag vet att svärmor inte är så förtjust i det.. 
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-10-23 12:35:17 följande:
    Vinterfrost: jaha är ganska förtjust i grönsaksbiffar jag :)
    Mina tankar har själv snurrat på kanske rödbetsbiffar eller kikärtsbiffar.. Har du någon favorit? Recept? :)
  • vinterfrost
    MatildaMattias skrev 2012-10-28 03:07:18 följande:
    Gaaaah! Jag blir så arg. Och ledsen. Nu i veckan har tre stycken kommit på att de inte längre vill gå på vårat bröllop, bara sådär. En av de är en vän till mig, eller var känns det som nu, den andra hans tjej som jag aldrig träffat och den tredje min kompis sambo.

    Vi hade osa senast 8 september, och de tackade ja allihop. Och nu vill de inte längre. De har inte ens ringt och talat om det, utan det kom på tal när jag ringde dem. Så gör man väl ändå inte? Eller överreagerar jag?
    Åh vad taskigt! Speciellt när det inte var av någon speciell anledning.
    Teza skrev 2012-10-28 12:16:25 följande:
    Själv går jag och undrar om en hel hög av våra bjudna gäster ens tänker bry sej om att svara på inbjudan, vårt osa är 31 oktober, alltså om några dagar, och mina 2 farbröder har inte hört av sej ALLS, vet inte om dom tycker jag ska ta för givet att dom med fru och barn kommer, eller om dom bara skiter i de, frågade min pappa om han hört nåt om de från sina bröder men de hade han inte. Men han tror benhårt på att dom tänker komma.
     Vi har sista osa om en vecka den 4e. Så för en halvtimme lirade jag ut FB att det var en vecka kvar till sist osadatumet och att det var en del som fortfarande inte hade svarat hint hint. och genast kom det 2 svar :) Så nästa måndag så får vi väl ringa runt till det sista om de inte svarat..

     
  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-10-28 20:01:01 följande:
    Igår var det min tur att bli kidnappad och få en möhippa! Gud vad roligt vi hade, de hade verkligen planerat efter vad jag tycker om både i aktiviteter och mat mm! Vi dansade bl.a. Magdans och öppnade presenter från var och en av mina vänner som köpt något som symboliserade hur vi lärt känna varandra el något vi gjort tillsammans och så gissa vem det var från! Helt fantastisk dag :)
    Vad roligt. Jag är nervös inför varje helg nu jag med. Den enda helgen jag känner mig säker på är den helgen som sexan sker på :P 
  • vinterfrost

    Minuz. Jösses vad fin klänningen var fin! Tycker den är fin som den är- sen tror jag att den enkla slöjan blir bäst som du skriver. Så den inte tar för mkt från klänningen

    MatildaMattias. Jättefin klänning :)

    Fremm. Låter som du haft en toppen helg!

    Åh jag börjar bli nervös för underkjolen. Är ju över en månad sedan jag beställde den och har inte fått den ännu. Mailade säljaren förra veckan men inte fått någe svar ännu :( så jag vet inte om jag ska hålla huvudet kallt eller om jag måste fundera ut en nödlösning och vad gör jag då??

    Dags att dra till träningen :) 

  • vinterfrost
    tu amor skrev 2012-11-03 23:23:19 följande:
    Lite upp datering kring 45 dagars planeringen!! 39 dagar kvar!!
    Inbjudningarna är utskickade och överlämnade Kyrkan och tiden är bokad Restaurangen öppnar tidigare för vårat sälskap Mat menyn är satt Ringarna bestälda Solist till kyrkan övar in songerna Pianisten till kyrkan sätter sina två in och utmarcher Kläningen är inhandlad och hänger i sin garderob Pälskappan är bokad Smycken köpta Smink naglar och hår bokat  Underkläder inhandlade Skorna är bestälda Tårtan avsmakad och bestäld Bröllopsresan bokad och betald Kläder och skor till min M2B inhandlade Skissat på en bords placering Pysslat ihopp Bordsplaserings kartan, plaserings kort, och meny kort till varge bord Hindersprövnings papper inskickade
    Än är det massor kvar!!
    Men känns ändå som om vi tagit oss en bit på vägen!!

    Bra tipps på något som jag inte nämt ovan som ej bör missas??? 
    Haha tycker du har kommit längre än vad jag har gjort som har hållt på sen i april.. :)
     
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????