Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    Idag har vi sista osa datum. Får se om de sista trillar in under eftermiddagen eller om jag får tjata på dem imorgon.

    Nu åkte sambon iväg, han ska möta en av sina marsalker och leta kostymer. De var iväg förut och kikade. Hittade lite men sambon är så lång och smal att han han har en storlek i kavaj o en helt annan i byxan och de kunde inte kompromissa och byta byxor i kostymsetet. Han hade behövt köpa ett byxor som han inte kunde ha och ett par extra byxor för  kr. Det var han inte så sugen på.

    Jag är hemma med barnen (lillskrutten är sjuk) så vi ska passa på och pyssla lite jag och dottern när sjuklingen sover. Ska göra klart mina servettringar och fixa lite annat pyssel som är halvfärdigt.

    Ska försöka komma iväg i veckan och köpa underkläder till mig,

    Börjar bli riktig orolig över underkjolen. Har mailat säljaren på ebay men inte fått någe svar. Skulle ju behöva den så jag kan ta mig till sömerskan och mäta in det sista ju.. 

    Nästa söndag kommer m2b´s faster hit på middag. Hon är ju vår solist så vi ska väl gå igenom det osv :)

    Ska beställa lillkillens kläder i veckan och försöka sy klart dotterns klänning.

  • vinterfrost

    Vi ska oxå köra med tomtebloss :)


    lycklig01 skrev 2012-11-05 21:02:59 följande:

    själv har jag fyllt organzapåsar med ris och gjort en fin korg med en lapp på! har hört flera som varit på bröllop och fått ris så jag ser inte det som något konstigt! bara ännu en pyssel ide som får i färgtemat :)


     


    Har funderat ang vår son, han kommer vara 10 månader då vi gifter oss och jag vill att han på något sätt ska vara med i ingången! så nu har vi kommit på hur vi ska lösa det :) Jag har köpt en läragåvagn som jag håller på att måla vit, i den kommer det ligga en ringkudde och ringden på den såklart! sedan får han gå in med den innan vi ska gå! antingen med hjälp utav våra gudbarn (3,5 respektive 5,5 år) el om någon vuxen får se efter honom! han går väldigt stabilt men han är ju så liten så han kan ju lika så sticka iväg åt något annat hål, så vi får se hur det går :)


    Men åh vad gulligt! Vår son kommer ju oxå vara 10 månader, men han får nog bäras in av min syster (tärna) och dottern på 3 får nog gå in med en av marsalkerna som även är hennes gudfar.

    Mannen har iallafall införskaffat sig en kostym nu, så det akn vi bocka av :)

     
  • vinterfrost
    hallonfrossa skrev 2012-11-06 20:32:48 följande:
    Nu är mina bilder till gubbens morgongåva oxå färdiga, lägger upp en av dem som lite inspiration och hoppas på att ingen tycker det är stötande SkämsOskyldig

     


    Jättefin!! ÅH blev lite sugen jag med. Men känner mig inte bekväm i kroppen än för att ta sånna bilder.. Så jag kör manchettknappar jag med. Kanske kan göra en sån till första bröllopsdagen istället :) 

    Hittade ett par uteskor idag så nöjd! De var nedsatta med 400 kr dessutom! Sen kan jag ha dem som vinter skor oxå.

    Sambons kläder är helt klara nu oxå ;) Ska bara hämta ut hans väst på fredag då den behövdes sys in lite..

     
  • vinterfrost

    Fremm wowowowowowowowow!!!! säger jag bara! Vilken pingla! han kommer ju få dåndimpen


    hallonfrossa skrev 2012-11-06 21:16:36 följande:
    Vilket kap!!
    Har du tänkt byta skor mellan kyrkan och lokalen då eller ska ni kanske fotograferas efter vigseln utomhus? 
    Jag kommer att byta skor emellan. Köpt ett par vinterstövlar att ha ute lite käninga kanske men jag ska ju bara ha de ute och ville vara lite praktiskt o använda dem till resten av vintern. Och så har jag köpt ett par ballerina att ha inne :) Kan försöka få in en bild pådem imorgon.

    Har även beställt kläder till sonen  http://www.halens.se/barn-killklader-finklader-8378/4-delsset-085518/paging$1,27?oc=036 Han kommer bli så söt!!

    Ja fler o fler saker kan man bocka av men jag känner att det fortfarande är tokmycket att göra :) 
  • vinterfrost
    zoooda skrev 2012-11-07 08:29:01 följande:
    denna vecka har livet kommit klampades in.. förra helgen blev m2bs mamma dålig o åkte in akut o blev inlagd. bde stolunginflammaion ch uvi.  hon är  äldre så nu letar de hem till henne.. ska ner till skåne imorn för att hjälpa till..
    igår åkte min mamma in akut till danderyd för misstänkt tarmvred. operation på en gång.. de var tarmbråck.. 
     
    allt detts 3 1/2 v innan bröllopet.. känner mej splittrad o vill vara överallt just nu :/
    Urs. Skickar lite styrkekramar ♥

     
    Carinaskaos skrev 2012-11-07 10:55:18 följande:
    Kul att hitta denna tråd, själv ska jag gifta mig 12 12 01. Börjar bli galet stressad då det är mycket kvar att fixa. Vi började planera på allvar i september då vårt andra barn kom till världen, så vi ska ha dop i samband med bröllopet. Mm vi har vart förlovade i 6 år så det är lite på tiden.
    Välkommen! :)
  • vinterfrost

    EN MÅNAD KVAR!!! Fjärilarna i agen börjar bli sparvar!!

    Har idag provdukat lite :) Vad tycks?



     

    Kommer att vara vita tallrikar. Men här hemma har vi bara gröna :)

    Sen så skorna


  • vinterfrost
    Fremm skrev 2012-11-09 08:46:48 följande:

    Nu lyckas jag bara lägg upp en bild i taget :-/ men skulle vilja ha er åsikt... vilken ram jag ska välja...

    Här kommer bild ett med "bruched"-ram


    Dessa tycker jag. Är lite svag för den stilen..
    hallonfrossa skrev 2012-11-09 13:38:35 följande:
    Suuuuper fint!!
    vi har med tänkt ha ,mossa i dukningen, och på buffé bordet, så underbart fint!!, har ni plockat själva?

    Skorna var med jätte fina, älskade dina stövlar!! :D

     
    Tack! Ja skog har ju varit den röda tråden iallt. Jo jag har plockat mossan själv :)
     
  • vinterfrost

    Halloj tjejer!

    I lördags var det min tur att bli kidnappad Vi hade barnklädesloppis som vi stod och sålde på och där kommer min syster och en av mina närmaste vänner fick lite nya kläder (som min älskade blivande man hade sett till att jag skulle få) så jag fick byta om och sen på med ögonbindel och in i en bil och så åkte vi. Tog en stund men jag kunde lista ut att vi var på väg in till stockhom iallafall :)
    Väl ut ur bilen fick jag gå en bit med ögonbindel innan jag får en krona i håret och så tar de av ögonbindeln och där står resten av gänget som var med (utom min svägerska som slöt upp lite senare under dagen)
    På med en kjol och så in i el galleria där jag fick gå runt och sälja kondomer och samla in kärleksråd (lite lagom pinsamt och förnedrande)
    Men sen skulle jag gå runt och klippa tvättråd fån kalsonger och DET var jobbigt våndades något så fruktansvärt! Lyckades iallafall fråga 3 st och fick lika många nej.. så sen slapp jag det!
    Sen förde de bort mig till ett annat ställe, där fick jag en timmes helkroppsmassage *underbart*.
    Efter det hade min fina vän chokladprovning för oss (han jobbar ju med det) hemma hos sig och när vi var klara med det så gick vi ner till deras spa anläggning de har i huset för bad, bastu och vin :)
    Sen hade de fixat så underbar mat - jösses så gott de var. Vi spelade sällskapsspel innan vi gjorde oss i ordning och tog en taxi in till city. Så gick vi på Golden Hits fick drinkar serverade hela tiden och så svängde vi våra lurviga fram till 2,30 då vi tog oss tillbaka. Jag och en till vän sov över hos den 3e vännen. Åt lite nattamat innan vi la oss för att sov kl 04. Var så här i efterhan en helt perfekt dag lite lagom förnedrande även om det just då kändes fruktansvärt haha

     

  • vinterfrost
    Fremm skrev 2012-11-12 21:05:46 följande:
    Samtidigt som jag tycker det är skitjobbigt med alla dessa hemlighetsmakerier och överraksningar tycker jag att det är så kul att jag kommit på så mkt bra och roliga överraskningar till min m2b, hoppas verkligen inte att något kommer fram innan för då är det ju inte lika kul... tror att han kommer bli både glad och väldigt överraskad... kul med sånt tycker jag... sen är man ju förstås nyfiken på om han kommer att överraska mig med något... inget jag förväntar mig men kul vore det ju allt ;)
    ÅH jag håller med! Speiellt efter i lördags så känns det som att jag vill kommentera typ "ja på lördag är det ju din tur" Men de funkar ju inte :P

    Åh har sån ångest över undrkjolen, den har fortfarande inte kommit och jag får inge svar när jag maila säljaren, känns som det är försent och beställa någon ny nu. Behöver ju ha den till sömmerskan ju :( Känner mig gråtfärdig :´(
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????