Inlägg från: zoooda |Visa alla inlägg
  • zoooda

    december brudar 2012, var är ni?????

    ojdå.. tal..bör man ha det oxå?? vi är inte så traditionella av oss så har inte så bra koll ;)

  • zoooda

    etsy är galt vanebildande..  hela mitt bröllop är en enda stor reklampelare för etsy ;)
    runt varje bord får det plats 8 st.. vi har 122 gäster så 15 eller 16 bord beroende på hur vi klämmer ihop borden.. (120 gäster gör 15 bord, eller så bjuder vi in 6 t till ;)
    honnörbordet kommer även det vara "runt" o bebos av våra närmasta vänner :) 

  • zoooda



    såhär blir det.. det vi funderar är på att kanske at ha långbord till barnen.. hur ska ni göra.. barbrd eller ej? det känns ju som att dom rätt snart pyser från sina platser iaf å då blir det tomt vid borden... det är väl 6 bar.. 12 år o neråt...
  • zoooda

    jo.. älkar fester.. men kommer lyckas med 122 gäste o en budget på 37000 inkl allt! okej ingen resa men vi kommer iaf ha semester efteråt..

    och det ska vara 16 barn.. mitt tangentbord är lite glappigt ;/
    sitter just nu o kollar runt på hemlagat godis.. tips nån'?
    o ska man  ha godisbordet samtidigt som tårtan?
    kommer inte ha någn efterrätt utan kör tårta.. 

  • zoooda

    vi blandar vilt bland gästerna.. vi är ego o vill hellre ha rligt själva o placerar därför våra vänner runt oss.. sen på de andra borden är det blandat..
    sen skulle honnörsbrdet bli konstigt för oss för m2b har ingen pappa o en dement mamma så hur skulle det honnörsbrodet se ut? 
    vi går lite emot strömmen o det är befriande... :D 

  • zoooda

    priserna på etsy varierar enormt.. har kollat på "fascinator" av fjädrar.. priser mellan 75-800:- samma sak med en kort slöja.. otroligt varierande priser.. så det lönar sej att leta.. :)

  • zoooda
    Linda1983 skrev 2012-10-18 18:45:01 följande:
    Hjälp hur skulle ni gjort!? Har en kvinnlig kusin som är eller har blivit så märklig! Beter sig illa och kallar mig för dålig mamma i hennes blogg och är allmänt otrevlig! Detta har hänt vid ett flertal tillfällen :/ dessutom har hennes sambo kallat min blivande man för bög för att han köpte två exklusiva ljuslyktor från Partylite till mig :/ hon och han är bjudna till vårat bröllop i december men nu känns det inte som att vi vill att dom kommer :/ kan man avinbjuda!? Vad skulle ni ha gjort!? Hjälp snälla :/
    jag tycker absolut man kan återkalla en inbjudan om man förklrar fr dom varför.. det är eran dag.. känns som att det verkligen kan förstöra bröllopsdagen..
  • zoooda

    usch har hamnat i nån svacka där ja inte alls trivs med mig. känner mej tjock och osexig istället för bröllopfin :/
    det blir sånt fokus på utseende hur man än vrider o vänder på  det käns det som... all osäkerhet jag har inför mig själv kommer upp till ytan..
    känns tråkigt :( 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????