Inlägg från: zoooda |Visa alla inlägg
  • zoooda

    december brudar 2012, var är ni?????

    ja sminka mig ska ja ju göra själv.. vi har träffats 2 ggr på totalt knappt 3 timmar.. o nu klämmer hon ur sig de här.. har lust att göra de själv istället.. känns ruttet..

  • zoooda
    hallonfrossa skrev 2012-11-18 19:50:32 följande:
    OJ!!
    Jag får min för 1400 i kompispris, ordinarie pris skulle nog gå på mellan 2500 och 3000 .
    frågade du henne om det var kompispris eller ordinarie pris?? 
    har inte gett henne nn sespons på det smset där hon sa priset.. 
    var där idag o provade de sista o de kändes rätt bra.. men inte till de priset! då gr ja de hellre själv..
    känns jättetråkigt d det är en genemsam kompis till mig o m2b.. känns snålt.. då skulle hn vart rak o tydlig med det från början.. från början sa hn kompispris men utan att secificera.. dumt av mej att inte fråga.. men hon har bara jobbat ett år o aldrig gjort bruduppsättning förr..
    suck..
    så här såg det ut iaf..


     
  • zoooda

    nu har jag hört av mig  o sagt det är för dyrt för oss.. och frågat om det är nåt som hänt då denna plötsliga vändning kom.
    de slutar väl med att ja får göra håret själv.. :/
    de ska ju inte va nåt avancerat men men... ja tappar lusten när de känns som hon vill tjäna pengar på mej  

  • zoooda
    hallonfrossa skrev 2012-11-19 09:32:20 följande:
    ZOOODA: Det var bra att du sa ifrån, jag tycker själv inte att uppsättningen ser ut att vara värd det priset, missförstå mig rätt, det är jätte snyggt, men man har sätt så mycket mer avancerade frisyrer till samma eller mindre pris. Hoppas ni kan få ett bättre prisförslag av henne!! Lycka till!!
    jag håller med dej.. gick ner till byns alla frisörer nu o hittade en med ledig tid.. ska ner imorn bitti för att testa.. 1000:- ska hon ha. mkt mer rimligt... så hoppas det blir bra iaf :)
  • zoooda

    ja väldigt! har ingen aning om hur duktig hon är men det visar sej.. förhoppningavi bättre än om ja gjort de själv ;)

  • zoooda

    jag med 1a december! nervositet blandad med irritation över problem som dyker upp längs vägen..
    men mest så käns det bara fantastiskt! 

  • zoooda

    det blev inget frisyrtestande idag.. dels så väntar jag på slutgiltigt svar från min "kompis" om 1000:- är acceptabelt för henne.. de e va frisren nere på byn skulle ha.. sen så är jag tokförkyld så vile inte gå nåstan o smitta ner nån stackars frisör..
    så idag blir det till att öva på att göra frisyr själv.. de kommer säkert gå bra men det är ännu ett stressmoment som jag inte behöver..
    om man börjar gråta för att kaffefiltrena är slut så kanske man ska stressa ner lite eller?? 

  • zoooda

    jag gillar verkligen flor/birdcageveil på korthåriga.. så fint o romantiskt..

  • zoooda
    Fremm skrev 2012-11-20 10:46:04 följande:
    Det är du som är en söta! ;) Jo på sätt och vis borde jag väl tala om för någon kanske men samtidigt vill jag suga på karamellen lite - det finns inte så mkt andra kan göra heller... det är ju jag som dragit på mig allt pysslande... alla känns så coola i min omgivning som om det vore lång tid kvar, jag för min del känner att större delen av december försvinner på julbestyr och sådant... men men det är väl bara att kämpa på, är rädd att jag ska glömma något viktigt så jag måste försöka ha allt på listor som jag kan bocka av...

    Smart tänkt att vara utvilad innan bröllopet, hoppas och vill försöka vara det jag oxå... att vara gravid och stressa in i det sista lär väl resultera i att jag somnar lagom till varmrätten :( så trött som jag blivit nu om kvällarna... :-/
    en fundering.. kan du inte dra ner på julbestyren just i år då när de är mkt annat? lätt för mig att säga iofs som inte kunde bry mej mindre om just julfirande.. men att orka/hinna med både jul och bröllop känns tungt??
     
  • zoooda
    Mumin skrev 2012-11-20 10:46:35 följande:

    Tack för alla tips om frisyrer och hjälp med ringbestyret!! Vi tar det som det kommer...


    Jag tror att det lutar åt tiara efter att ha sett bilderna här!! Blir ju kanonfint!!


    Nu är ju inte jag en riktigt klassisk brud, utan jag har tänkt att "rocka till det" lite. Funderar på svart läderhalsband med stenar eller nitar och ett lknande armband och sedan hänge i öronen med stenar eller så. Ska in till stan om en stund och titta lite... haha, fast om jag känner mig rätt så kanske det blir ett traditionellt prälhalsband för att jag ångrade mig!! Fniss!!


    Klänningen går till knät, hyfsat utåtstående kjol, skall ha vita spetsstövlar till och en spetsbolero, så kläderna är väl ganska tratitionella (kanske inte stövlarna då) men vi får se! Lite kul att inte ens jag vet! =)


    låter coolt!
    nu ska ja sy ett birdcage veil :) 
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????