• Fremm

    december brudar 2012, var är ni?????

    Memsan skrev 2012-09-24 21:28:33 följande:
    Tänkte att den skulle får täcka hela utsidan av låret, höft till knä om tatueraren behöver så stor plats. Hade ändå tänkt att tatuera in en massa blommor där. Lika bra att låta det bli en bukett som har betytt nåt för mig.

    Ska lyda råden som finns i några andra smink trådar och köpa sådana fransar du nämner och se om det blir bra.
    Budoirkort, det är alltid modigt och snyggt tycker jag. Har du träffat fotografen än?
    Läckert! Ja om man ska tatuera sig så ska det (enligt mig) vara något betydelsefullt och något man aldrig skulle ångra så det kommer nog bli kanon! :)

    Ja det kan ju vara lite trixigt att få dit de små trebensfransarna men man får väl öva lite på sig själv, (då jag gör min make själv) men tror det blir snyggast och naturligast...

    Fotograferna är riktigt nära vänner till mig så det känns skönt eftersom det är lite utelämnande bilder som ska tas även om de ska vara vackra och smakfulla, känner mig inte helt bekväm med min kropp men svartvita "fadade" foton kan nog bli fint så att inte cellisarna syns, sen får man väl välja underkläder och nattlinnen som sitter bra... :)
  • Fremm

    Vinterfrost, låter som en fin bukett när du beskriver den - kul att du är florist då vet du ju vad det finns att välja på vintertid... :)

    Grattis till att ha beställt ringarna, jättefin! Skulle oxå vilja ha något personligt ingraverat i min men jag tvivlar på att det kommer att få plats :-S blir nog bara namn och datum men det känns så trist att "bara" ha det... får ni plats med namn och datum oxå eller ska ni bara ha texten - vilken superfin text din man kommit på, man blir ju helt rörd! Så vackert!

    Jag hade tänkt göra egna servettringar men så kom jag över vackra till rätt bra pris så jag beställde, det ser ut som diamantringar kan man säga. Fint att göra egna, har sett att en del använder sig av målade toarullar eller vvsrör som är itusågade... :)

    Vet inte när Lindex släpper julklänningarna men kanske i oktober?

    Nu har lönen kommit och vi ska snart beställa klänningar till vår tärna och näbb, mysigt! Vet ni om det finns kavajer för pojkar hos de vanliga klädkedjorna eller om det kommer till julkollektionen?

  • Fremm


    Nu har vi fått hem servetterna från Duni och ett litet bakslag mötte oss, hade tänkt rulla servetterna men det blev på tok för tunnt och servettringen som visst är rätt stor (kanske är meningen att de skulle vara till riktiga linneservetter?) så jag har fått tänka om... vilket tycker ni är finast av de två på bilden...

    Själv tycker jag det ser lite prydligare ut med den till vänster men den blir oxå på gränsen till för tunn då servettringen lutar nedåt... den till höger passar egentligen bäst till servettringen då servetten fyller ut bättre men vill inte att det ska se för trist ut eller typ barnkalasaktigt då man ofta gör så med servetterna och stoppar dem i glasen ;) om ni förstår hur jag menar... fast nog kommer servettringen mer till sin rätt när jag har servetten så... nå va tycker ni brudar?
  • Fremm

    hallonfrossa, Tack ska du ha!! :) Jo jag tycker nog själv att det blev bäst med servetten till höger men kan ju kolla om jag hittar något annat alternativ på nätet... som man kan göra med servettringar.

    Min m2b vill bara ha en ring så vi graverar väl in vigseldatumet i hans förlovningsring, däremot skulle jag vilja ha något annat än namnet i min vigselring... några fina personliga ord men vet inte hur mkt det får plats, får fundera lite med mannen hemma.

    Spännande med etiketter på vinet, var har du beställt det? Klistrar man dem över den vanliga etiketten då? Har ni beställt drycken på nätet från Tyskland eller hur har ni gjort! :)

    Va kul att du har så mkt på gång och att det mesta pysslet börjar bli klart, jag pysslar och pysslar men kommer hela tiden på nya pyssel som jag vill göra så jag blir nog aldrig klar :-/. Visa gärna bilder om du orkar och hinner på ditt pyssel och etiketterna ex. :)

    Usch sjuk låter inget vidare men det är ju de tiderna nu, önskar dig krya på dig och hoppas du är på benen snart igen!

  • Fremm

    Tack för din input Vinterfrost, tror jag har hittat en annan vikning som jag ska testa när jag kommer hem ikväll... hoppas att den passar för servettringarna! :) Krya på dig och sonen!

  • Fremm

    Minuz, roligt att du gillade buketterna, tycker att de är jättefina jag med! :)

    Tack för inspiraitonsbilderna, *ler* när jag googlade lite innan idag så hittade jag just den vikningen längst ner till höger och tyckte den va så fin så när jag va hemma på lunchen testade jag lite snabbt, jag tyckte det blev jättefint, vad tycker ni? :)


  • Fremm
    vinterfrost skrev 2012-09-26 13:24:59 följande:
    Superfint fremm
    Åh tack! :) Ja det känns som en passande och bra vikning!
  • Fremm

    Va visst lite för snabb på knappen innan... men något av dessa två champagneglas funderar vi på att köpa till brudskålen och kommande bröllopsdagar och andra viktiga dagar... men vet dock inte vilka som är finast...

    Den övre bilden har funnits längre den har en ring på foten som det står Amor Vincit Omnia (Kärleken övervinner allt) Gillar formen skarpt på den övre..

    Det nedre glaset är det senaste, det har ett "crazy heart" på foten istället - både designade av Efva Attling för Orrefors... vilket tycker ni är snyggast?


  • Fremm

    Tack, va roligt att du tycker det.


     


    Dina servettringar va ju superfina!! Det blir kanon tror jag!


    teddy skrev 2012-09-26 14:40:58 följande:
    ajdå bilden hängde inte med... såna här servettringar... ;)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????