Baka egen bröllopstårta
1 del smält vit choklad
1 del mjukt smör
1 del philadelphiaost
Vispa ihop
Det lutar år att jag kommer baka våra bröllopstårtor själv men undrar hur ni gör för att få tårtorna att se lite mer exklusiva ut? De tårtorna jag brukar göra täcker jag alltid med vaniljvisp men det känns så trist. Nåt förslag på hur man får en lite lyxigare känsla på tårtan? Försökte en gång att täcka tårtan med ett marsipantäcke men fick inte till det så snyggt. Marsipanen köpte jag på ica men tyckte väl inte att den smakade jättegott... Gör ni egen marsipan? Vad har ni för dekorationer?
Tack Mallis12, Kan man köpa helt färdig sugarpaste och hittar man det i vanliga matbutiker? Om man väljer att göra egen sugarpaste, vilket recept är bäst? Vart hittar man pastafärger? Kan man göra klart tårtorna dagen innan och förvara den i kylen över natten utan att dem börjar smaka konstigt? Fyllningen i tårtorna kommer i princip bara vara vaniljvisp och bär. Tänkte ha smörkräm i kanten så inte bärsaften blöder ut i locket på tårtorna. Hur smakar smörkräm och sugarpaste? Har aldrig testat innan...