Baka egen bröllopstårta
Bakade en provtårta förra helgen och frös in halva. Igår plockade jag ut den och lät den tina i kylskåpet över dagen och den smakar precis lika gott och är precis lika saftig som när jag stoppade in den. Hade andra halva i kylen under veckan och smakade lite på den ibland och jag tycker nästan att tårtan smakade bättre när den stått minst något dygn och "gottat till sig" än när den var helt nygjord!
Till tårtbottnarna använde jag det här receptet på White Almond Velvet Cake (m2b gillar dock inte mandel så jag ska göra utan mandelessens sen, ville bara se hur det smakade med):
http://sockerrus.se/2011/07/02/dreamy-chocolate-and-almondcake/
Har även testat chokladbottnen i detta recept men jag tyckte att det blev lite för mäktigt.
Som fyllning hade jag 3 olika sorters mouse från www.strosselannat.se
Tårtan blir väldigt stadig och kompakt men är samtidigt rikigt saftig och god. Ska försöka mig på att göra en trevåningstårta med dessa bottnar...! :)