Vårt utkast, obs, verkligen utkast.
Tack för en dag som än så länge varit fantastisk för oss, vi är så glada att ni ville vara med och dela den med oss!
Under kvällen bjuds det på trerätters middag och sedan blir det paus innan det är dags att ställa fram tårtan och därmed börjar festen. Då kommer fler gäster ansluta och lokalen kommer bli proppfylld av glädje. Baren öppnas i samma veva och låt spriten flöda men var inte överivriga, ni ska orka med hela kvällen, den som går hem för tidigt blir vi mäkta besvikna på. Det är bartendrarna som blandar drinkarna och ingen annan, men vin och öl kan ni fylla på själva. Fota gärna med engångskamerorna på borden, använd blixt varje gång så blir korten bra, när kameran är full, lägg den i lådan på presentbordet.
Presenterna som ni så generöst gett oss, utöver den gåvan det är att ni är här med oss idag, kommer under middagen att öppnas av våra värdar. Efteråt är det fritt fram att spana in dem i rummet vid entrén. Missa inte gästboken som finns där inne, lämna ett valfritt avtryck, bara så vi faktiskt minns att ni var här!
Vi undanbeder oss eventuella lekar, sånger eller spratt som ska föreställa skojiga. Vill ni säga några korta och väl valda ord meddelar ni toastmaster det och så håller ni er kortfattade och någorlunda rumsrena i så fall.
Har ni några frågor under kvällens gång är det bara att ställa dem till vår toastmadame Ingvild eller våra värdar Hilde och Gunnar.
Imorgon är alla välkomna hit vid ettsnåret så vi kan nyttja er hjälp för att plocka undan och gå loss på resterna!
Ha nu en underbar kväll och låt Sverige och Norge bli den union vi faktiskt var för dryga hundra år sen! Skål!
Kvällens middag kommer ställas på borden för självservering.
Rökt öring med senapssås på rågbröd
Evas älggryta
Mylta
Vi tackar Frank och Ken för hjälpen med maten.