Inlägg från: Avellana |Visa alla inlägg
  • Avellana

    varmrätten som buffé?

    Funderar på att ha en förrätt som står klar på varje plats och sedan en varmrätt som man tar som buffé. Någon som har erfarenhet? Tänker mest på hur mycket folk tar..... Tänk om några i början tar massor och sen blir det typ  smulor kvar till den som är sist... Bör man skriva en skylt typ max 2 bitar/ person eller något sånt? Ser ju inte heller så snyggt ut men en del tar ju mycket om det går att göra det liksom..... 

  • Svar på tråden varmrätten som buffé?
  • Avellana
    Anneli256 skrev 2012-04-22 18:23:09 följande:
    om ni har buffe tex då kött som kanske är begränsad mängd så kan det vara bra om det finns personal som står vid buffen och lägger upp just köttet tex..om det är möjligt. Tyvärr så finns det vissa människor som inte tänker på att det ska finnas till andra..
    Jo men precis det är lite så jag tänker.... Vi tänkte inte buffé som i massa olika rätter som man kan ta lite det man vill utan en rätt som man får ta själv alltså som trerätters fast man går och hämtar själv. Då känns det som risken finns att nån tar mer än vad 1 portion egentligen är..... MAn vill ju inte heller beställa en massa extra portioner.....
Svar på tråden varmrätten som buffé?