Här är hela menyn som vi får välja ur:
FÖRRÄTTER
Ramslökssoppa med kallrökt lax och pocherad vaktelägg
Krämig hummersoppa med skaldjursspett och oststång
Färsk vit sparris med knaperstekt kalvbräss, hummer och tryffelhollandaise
Ankleverterrine med portvinsbrässerade fikon,
Älgcarpaccio med rödlöksmarmelad, hyvlad västerbottenost och ruccola
Råraka med chevrékräm, picklad svamp och kokta primörbetor
VARMRÄTTER
Halstrad fjällrödingfilé med sikromssås, smörbrynta kantareller och mandelpotatisbakelse
Svampfärserad majskycklingfilé med parmaskinka och dragonsky
Smördegsöverbakad oxfilé med anklevermousse och madeirasky
Helstekt gödkalvéntrecote med murkelsås, grillad grön sparris och potatisterrine
Örtstekt renytterfilé med blåbärssås, palsternackspuré och säsongens primörer
Portabellopiccata med sås på soltorkade tomater och örtpolenta
EFTERRÄTTER
Crème brûlée med säsongens bär
Två sorters sorbet i mandelkorg med färska frukter
Smultronpannacotta med björnbärsmylta och knäckflarn
Ostassiett med fikonmarmelad och kex
Örtbakad hälleflundra med skaldjursmousse och ängssyrasåsrostad serranoskinka och ört-och skottsallad