LCHF/GI. Tips på rätter till förrätt eller buffe?
Har själv ätit enligt LCHF i ett par månader. Att göra buffen enligt LCHF ser jag inte bör vara krångligt.
Man brukar ju ändå ha lite olika kött och fisk saker på en buffe.
Sen är det bra att kompletera med goda (feta) såser/dressingar.
Ex. beanaise, röror på äkta cfeme fraiche eller färskost.
Som tillbehör sallad, där kan man antingen ha en stor skål blandad sallad
eller flera olika tex ruccola, spenat, tomater gurka etc i varsin skål.
Sen kan man om man orkar ha lite potatissallad eller så, beroende på om det finns iche LCHF-ande
gäster.
Det finns massa kokböker om LCHF men en specefik jag tänker på nu är Dr Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg. Det finns en del "exklusivare" recept i den. Rätten på framsidan funderar jag själv på att ha till förrätt. Har dock inte provlagat den ännu.
GI är jag inte instatt i.