vad skall ni ha för mat på erat bröllop
Vår bröllopsmeny ser ut så här:
Förrätt: grön ärtsoppa med lättsaltad salmalax, havskräfta, löjrom och picklade rädisor
Huvudrätt: lamm (rygg och sida) med ramslök, sommartomater och potatispuré smaksatt med ost
Efterrätt: fläderblomsbavaroise med bakade rabarber, jordgubbssorbet och en varm citronkaka
Vi har provsmakat menyn och det var så löjligt gott! Den kvällen fick de andra gästerna också ungefär samma meny (ganska liten restaurang så det finns bara ett menyalternativ per kväll) och ett sällskap kallade ut kocken ur köket för att tala om att det var det godaste de någonsin ätit :D
Tårtan vet vi inte så mycket om. Vi har önskat smaker och utformning och sen skulle kocken och konditorn prata ihop sig.
Till brudskålen blir det lite lättare tilltugg som restaurangen fixar. Till natten blir det nattamat i form av foccacia med grillade grönsaker och aioli.