Angående dricka har vi nu "bestämt" oss för att göra såhär... ("bestämt" inom citationsteckan då man inte vet om man ändrar sig igen, hehe!)
Vinkaraffer på borden, både vitt och rött och vanligt vatten i karaffer också. Sen ska vi ha ett drickabord med såna vanliga drickabacksflaskor, ni vet, me bubbelvatten o öl o liknande, o då tar man ju oftast med sig en sån flaska till sin plats o så räcker den antingen till två pers eller så fyller man sitt glas dubbla gånger. Då blir de nog inte så mycket spring heeeeela tiden i alla fall! :)
Sen kommer vi ju säga till servitriserna att de får hålla ett öga på både drickabordet och på tomflaskor på borden... tror de kommer blir bra!
Har nu 4 servitriser och vi kommer va ca 75-80 pers.
Med buffébordet är vi inte riktigt på det klara över hur vi ska göra... får fundera ett tag till, dock kan vi nog inte ha en kortända mot väggen då lokalen inte riktigt tillåter det... Och tallrikarna ska va på borden, inte på buffebordet, från början, snyggast så! :)