Egen tårta - Tid & Stadga?!
Det lutar mot att vi ska göra vår egen tårta, priserna är helt LOCO där vi bor, och jag älskar ändå att pyssla i köket! :)
Så mina frågor till er andra bakglada därute är;
Är det fel att göra bottnar 1-2 dagar innan?
Bottnarna kommer vara Brownie samt två sockerkaksbottnar (en choklad samt en vanilj)
Man vill ju ha dem så färska som möjligt, men det är ju mycket som ska göras.. Är det någon som har "receptet" till den typ av mousse och kräm som är "skärvänlig/fast"? Lät ni tårtan stå framme hela festen, eller när ställdes den fram? Kan man beställa "sugar paste - skal" till tårtan?
Jag har arbetat lite med paste hemma för skoj skull både täcken och dekoration, men just täcket skulle vara skönt om det var gjort och framförallt garanterat helt och fläckfritt! :p
(Jag tänker mig ett sånt överdrag som man kan köpa på ICA/Konsum fast i marshipan)