• hallonsweet

    Bara bjuda vissa i släkten?

    Hej!

    Det är så att min sambo har en väldigt stor släkt och är väldigt nära med alla i sin släkt, han vill gärna bjuda in alla till vårt bröllop vilket är helt ok med mig. Han vill alltså bjuda farbröder, mostrar och hela kittet. I mina ögon blir det bara roligt eftersom jag gillar hela hans släkt och kusiner.

    Mitt problem är min egen släkt. Jag har en liten släkt och är inte alls nära med min morbror exempelvis. Jag känner honom knappt. Min faster däremot har jag träffat mycket under min uppväxt men på senare år har hon fällt en massa onödiga kommentarer om min mamma som sårat mig. Ingenting som vart rent elakt men dumt att säga till personens barn. Mina kusiner (fasterns barn, inte morbrors) har jag ingen relation till alls. Dem är många år äldre än mig och jag ser dem i stort sett som främlingar då vi sällan träffas. Ska tillägga att jag inte ens träffar dessa personer 1 gång på ett år.

    Jag ser alltså helst att bara min familj kommer (mamma, pappa, syskon + familj) samt mina vänner.

    Är detta onödigt elakt av mig? Borde vi köra utan någon alls istället för att "sortera ut" vissa? Jag vill inte vara elak men känner inget behov av att ha dem där.

Svar på tråden Bara bjuda vissa i släkten?