Vi kommer att först servera Afternoon tea. Vigseln är kl. 13 och middagen blir inte förrän ~17:30 eftersom vi har fotografering däremellan. Så gästerna får fika med te/kaffe, scones och kaka när vi är borta. Det kommer inte att serveras några snittar till brudskålen.
Till middagen serveras en trerätters bestående av:
- Skummad soppa på kräftor från Horsfjärden med dillkroppkaka, Boxholms kryddost och tunt kryddknäcke
- Rosmarin & citrusglaserad Salmalax med potatis & Krogersbo getosttårta, höstkantareller och ängssyra
- Caramèliabavaroise 34% med havssaltrostade nötter, kondenserad mjölkkola, physalissorbet och harsyra
Sedan blir det dans ca 1 h följt av kaffe och tårta (vit chokladmousse med passionsfruktkräm sprejad med vit choklad på browniebotten) vid 22-tiden och sedan mer dans. Festen avslutas kl. 1 så vi bjuder inte på vickning.