Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hehe nu kom jag på en sak att önska oss när jag läst ditt inlägg. Globalknivar! :) tänkte köpt det till mannen när han fyller 30 Nästa månad men bestämde mig för att köpa en Gasolgrill istället till honom.

  • confuzed86

    Jag vet att min möhippa blir av men vet ej när.. Vet att vi blir ca 18-20 pers. Går och funderar på vilken helg det kan bli då jag jobbar en hel del på helgerna... Hmm...

  • confuzed86

    Jag ska också ha min hela dagen. Ska sy på ett band så jag kan hänga upp släpet

  • confuzed86

    Herregud vad tiden gått fort! Satt för ca 1 år sedan och började planera. Nu är det bara 1,5 mån kvar drygt! Börjar få lite panik ;) har det mesta klart. Ska skriva ut alla menyer etc samt pyssla lite och träffa prästen. I det stora är typ allt klart men ändå är man så rädd att man glömt något! Bordsplaceringen ska också kollas igenom igen.

  • confuzed86

    Vi ska ha vitchoklad mousse och trädgårdsmousse samt kompott(gjort på olika bär)

  • confuzed86

    vi satte en budget på 30 000kr och vi är totalt 71 pers. vi spräcker nog budgeten med ca 1-2000kr. men då har vi valt att lägga väldigt lite pengar på ringar då vi har silver samt beställt klänning mm på ebay, mamma står för blommorna. fick tag i tårta för under 3000kr och catering för under 6000 då vi ska ha kallskuret.

  • confuzed86

    jag blev överraskad med min möhippa i lördags. jag gick till jobbet som vanligt och helt plötsligt, efter att jag öppnat macken så kom min faster och styvmamma in. kort därefter en kompis och sedan hela klungan med mina tjejkompisar mm.
    blev helt chockad att jaag började gråta haha.
    fick klä ut ig och åka i bilen med ögonbindel. kom till gymet och fick vara spinninginstruktör för mina kompisar. haha de höll på att dö ;) (kan säga att min fysik ändå inte är den bästa än sedan min graviditet. har typ 10kg övervikt) men lyckades ändå ta dö på dem ;)
    därefter gick vi för att äta frukost (kl var då ca 9-9:30. under tiden skulle jag tjäna pengar genom att klippa kalsonglappar för 10kr st.
    efter frukosten åkte vi tåg till varberg för att sedan sätta oss i en taxi och hamnade på fångarna på gården. körde tävling i två lag och det var det roligaste jag gjort på länge!
    därefter fixade vi oss för kvällen för att åka till harrys och äta middag och dricka. Vi hamnade sedan på sociteten och festade till sent in på natten.
    Hade grymt roligt och är så himla glad för en helt underbar dag!

  • confuzed86

    Vi har varit ett par i snart 4 år och har en son på 14 månader

  • confuzed86

    Jag ångrade mig ang klänningen jag skulle ha så nu har jag beställt en ny. Nu hoppas man bara att den kommer innan stora dagen!

  • confuzed86

    Jag har också velat och valde att köpa en ny klänning på Dinobridal. Hoppas bara den kommer i tid. Beställde igår och gifter mig den 17 aug. De sa att de skulle fixa så den kom Innan dess. Vi har också budgetbröllop så vet hur det känns när det kommer till de där extra pengarna.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!