Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    sommaren13 skrev 2013-04-20 14:27:40 följande:
    Jag vill nog spara min bukett Vill sambon roa sig med att plocka av mig strumpebandet så får han väl göra det, jag kommer ju att skratta ihjäl mig ;) Hur långt har ni kommit med allt annat då?

    haha jo ett gott skratt lär det ge ;) vi ligger ganska bra till känns det som iaf :) det är klart med: kyrka sång i kyrka lokal serveringspersonal (kompisar) klänningen är beställd (faktiskt från ebay) inbjudningar är utskickade jag har gjort klart menyer, placerigskort, vigselhäfte och utsidan till festhäftet menyn samt catering för partybrickorna(kallskuret) kostym till m2b kostym till sonen skor är köpta tiara blommor makeup,hår,naglar fotograf hindersprövning är lagd på lådan har lite småfix kvar tex köpa knoppalakan och dekorationer på ikea, skor till de andra i familjen, tårtan osv har ni kommit långt?
  • confuzed86

    oj.. ble inga radbyten som jag gjorde när jag skrev :S

  • confuzed86
    sommaren13 skrev 2013-04-20 14:43:07 följande:
    Ja vi har inte så mycket kvar eftersom vi kör på helthetskoncept, så ingår dj och svit och bil i paketet. Nu är det mest småsaker som ungarnas kläder, pass och så. Frisören är klar, väntar bara på att få en tid för konsultation. Ska träffa prästen den 3 juni, börjar kännas så verkligt nu
    vad skönt ändå med helhetskoncept! just det! bil är INTE fixat... jo pass behös här med. tänkte ta tag i dt snart.
    vår präst har inte hört av sig än och jag har för mig att vi träffar honom tidigast 1 månad innan... känns lite sent men men... jag har sådan tur att min granne är utbildad make--up artist och min bästa vän är frisör så de är snälla och ställer upp :)
  • confuzed86
    sommaren13 skrev 2013-04-20 14:55:00 följande:

     


    Vad sknöt med såna grannar och vänner Jag har en vän som är makeupartist men jag ville inte störa henne.


    Jag ska använda mig av envyme, kör deras paket där jag får uppsättning make och naglar och konsultation för 3000kr. Känns helt överkomligt


    jo det  var itne alls så farligt! naglarna gör jag varje månad (något som jag unnar mig) så de kommer göras på samma ställe. hon tar 400kr och det är väldigt billigt om man kollar på hur duktig hon är :)
  • confuzed86
    Augusti13 skrev 2013-04-21 11:36:38 följande:
    Guuud jag fick påriktigt svårt att andas och blev alldeles snurrig i huvudet nu när ni skriver allt ni har fixat. Paniiiik. Vi har kyrka, lokal, fotograf, tårta, klänning och hår/makeup-artist klar, men inte mycket mer. Det är alla småsaker som stressar mig. Typ det där med bil, bordskort och bordsplassering, vigselprogram, solist, DJ etc etc. Gah.
    andas! :) det kommer falla på plats :) gör du vigselprogram etc själv eller ska du beställa? jag satt med alla bordsplaceringskort etc i word. kan säga att jag blev som besatt över att göra dem klara!

    bil har jag lite panik med också.. spec då vi inte vill lägga flera 1000-tals kronor. hoppas på att få tag i någon genom bekanta....

    jag tycker allt att du hunnit med mycket! de allra viktigaste är ju att kyrkan och klänningen är klart ;)
  • confuzed86

    Brud20130817: vi ska inte ha några "lekar" alls. Vi har valt att sova hemma då vi ej vet vilken tid vi kommer vara hemma på natten. Tänker som så att vi kan ha den hotellnatten någon annan dag samt att vi ju bor på hotell på bröllopsresan ;)

  • confuzed86

    vi skickade in hindersprövning den 20e. som sagt är det giltigt i 4 mån och vi gifter oss också den 17e augusti

    nu väntar man med spänning på att klänningen ska bli klar! den borde  vara här i slutet av maj..... usch vad det känns som en evighet!

  • confuzed86
    sommaren13 skrev 2013-04-24 08:49:53 följande:
    Jobbigt med väntan...Jag har ju lämnat in min till en väninna som ska fålla upp den och så, så jag åker väl dit och provar den lite då och då. Kommer nog lämna in den på kemtvätt innan bröllopet, så den är ren och fin.
    jag får se hur det blir med att lägga upp min,, om det kommer behövas... jo det är ju inte fel att den är ren och fin ;)
    min klänning är en fluff fluff så man får se hur "enkel" den isf är att ändra på längden
  • confuzed86
    sommaren13 skrev 2013-04-24 08:57:42 följande:
    Åh nu har jag bokat tid för konsultation av hår och smink, blir den 4 juli, känns som en evighet. Men nu är nog de flesta tider inbokade, som frisör, fotograf, präst mm. Skönt att ha nåt att se fram emot ;)
    Sitter och gör listor på vad som är klart och vad som är kvar...känns som om vi har koll på det mesta, jagar fortfarande en toastmaster Det stressar mig något så fruktansvärt.... 
    åh vad roligt! :) jag känner hela tiden att det känns som oom man glömt hälften! hehe..

    usch vad jobbigt med att leta toastmster. Det har vi klart då min faster kommer hålla i det. hon kommer vara både värdinna och toastmaster och det känns perfekt då jag har en så nära relation med henne. känns tryggt när man har lite av ett kontrollbeho själv ;) samt att hon aldrig dricker så då lär det flyta på :)
  • confuzed86

    Åh vad glad man blir när saker går som man vill!! Jag har fått klartecken av en tjej som kommer göra vår bröllopstårta och hon är grymt duktig! Hon visste först inte om hon hade semester eller inte när vi ska gifta oss. Men nu visste hon och kommer göra den! Om här är någon i Borås trakten så rekommenderar jag henne! Hemsida: mycakes.se Tydligen blir vi runt 22 pers på möhippan om alla kommer, undra vad som kommer hända.... Vet INGENTING! Haha Tjejer, vi som gifter oss den 17 aug... Det är bara 3 månader och 24 dagar kvar!! :)

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!