Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Självklart kommer jag visa bild! Hoppas bara den blir bra!! E skit nojig över att den ska se hemsk ut!

  • confuzed86

    Festhäftena gör vi själva. Dock har vi som tradition i släkten att vi ej gör dem (brudparet) utan de kommer min mamma och faster fixa. Jag har endast gjort omslaget som kommer bli ett vikt A4. Enklast att skriva ut.

  • confuzed86

    Gör det som känns bäst för er. Vi kommer inte skriva något om varje gäst. Jag tror de kommer sätta lite bilder på oss som par och göra om lite roliga låtar (till text om oss) osv. Så hade min släkting det iaf

  • confuzed86

    Jag hade inte flyttat datumet pga en person. Varför får han ej ledigt? Jobbar han på helgen? Han har inga föräldradagar att ta ut? (Om han har barn) då kan de ej neka honom ledigt.

  • confuzed86

    Oj såg nu att det var en fotbollsmatch! Tycker inte brodern att det är tillräckligt viktigt att skippa matchen när hans egen bror gifter sig?? Hade ju jag tyckt. Ni kan inte ändra ett helt bröllop för att han ska få sin vilja igenom. Det är er dag och kan inte folk den dagen så är det deras bekymmer. Brodern får allt lösa det isf enligt min mening.

  • confuzed86

    Nej Gud va hemskt! Förstår att du har det jobbigt! Det blir nog bättre ska du se. Jag kände likadant när sambons storebror gick bort i januari. Jobbigt men några veckor senare så var lyckoruset tillbaka! :)

  • confuzed86
    Längtandsfull skrev 2013-04-19 18:56:42 följande:
    När det gäller pass hur blir det då när man byter namn?? Hinner ju inte skaffa nytt pass innan vi åker på bröllopsresa som vi gör 3 dagar efter.
    jag har läst om det och det viktiga är att det är samma namn på pass och biljett. så du får helt enkelt ha ditt gamla på resan. trist men samtidigt vill man inte få en massa krångel. resan vill man ju på ;)
  • confuzed86

    om du är orolig så vet säkerligen resebolaget det. så ring och kolla med dem för att vara på den säkra sidan.

  • confuzed86

    kollade nyss mitt pass och såg att det gick ut i sep 2012.. hur ska man då göra!? då måste jag väl beställa ett nytt pass i mitt gamla namn!? känns ju ganska surt att betala för ett pass i mitt gamla namn och sen får jag beställa ett nytt nästa år isf :/

  • confuzed86
    sommaren13 skrev 2013-04-20 09:20:34 följande:
    Ska ni kasta brudbuketten? Menar till alla ogifta som brukar vara brukligt (förr iallafall)
    Min sambo vill att jag ska ha strumpeband som han kan dra av med tänderna, vet inte riktigt vad jag tycker om det...
    Hur ska ni göra? 
    ska varken kasta bukett eller ha strumpeband. strumpebandet känns onödigt för min del och buketten kommer jag vara allt för rädd om för att kasta ;)
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!