Inlägg från: Daludd |Visa alla inlägg
  • Daludd

    Vad hade/ska ni ha för mat på ert bröllop?

    generöst räknat - 4 glas vin i en rödflarra, 5 glas i en vitvinsflarrra, 6 glas i mousserande...

    Iaf om man bjuder på två glas skumpa, ett vitt och två röda - så finns det lite marginal i det som känns bra tycker jag :)

    Jag har ingen buffémat att tipsa om då vi äter sittandes så att säga, men förrätt redan utplacerad tycker jag laxtartar är gott! 

  • Daludd
    Fremm skrev 2012-08-20 21:17:58 följande:
    Daludd tack för ditt inlägg. Jag tar gärna tips på vad ni har för meny i alla fall eftersom vi inte bestämt oss för om vi ska ha en varmrätt som man visserligen tar i en buffé eller om vi ska ha plockmatsbuffé.

    Gärna mer menyförslags tips som passar på vintern, tack! :)
    Vi kommer förmodligen ha:

    hummersoppa med smördegsknyte till förrätt, med vitt vin till.

    grillad oxfilé med rödvinsås, potatisfondant och säsongens grönsak/rotfrukt. Det blir i oktober så vi får se vad det blir. Rött vin till.

    Sen skippar vi efterrätt eftersom vi ska ha tårta och inte riktigt förstår detta med dubbel dessert ;) 
Svar på tråden Vad hade/ska ni ha för mat på ert bröllop?