Vad hade/ska ni ha för mat på ert bröllop?
Hej,
Pratade just med kvinnan på cateringen vi ska anlita. Hon är bokad men nu ville hon att vi själva skulle sätta oss ner och fundera över vad för typ av mat vi vill ha.
Jag har inte en aning, vill att det ska festligt, gott och inte alltför dyrt.
Det kommer bli förrätt på tallrik, varmrätt i form av buffé antingen en rätt eller plockbuffé med flera rätter, efterrätt innan bröllopstårtan.
Skulle bli jätteglad om ni kunde tipsa oss på vad man skulle kunna ha för rätter, vad har ni själva tänkt eller vad hade ni på ert bröllop?
Vi gifter oss i vinter så ni har det i åtanke! ;)
En bonusfråga oxå - vi ska åka till Tyskland och handla öl och vin men hur många glas går det egentligen på en vinflaska, hur mkt räknar man och vad är rimligt, ett glas till förrätt, två glas till varmrätt och ett glas dessertvit till efterrätt, samt avec och champagne till välkomstdrinken - något jag har glömt? Hur beräknar man sånt?
Maten hoppas och tror jag att kvinnan på cateringen beräknar för det vore trist om det tog slut för fort... :)
Tack på förhand!