daniiel skrev 2012-08-27 17:27:46 följande:
Lägger ni bara manken till, så kommer ni fixa det :)
När det gäller maten, så är ju buffé ett bra alternativ tycker jag och lagar man maten själv så kan det bli väldigt billigt :) På vår första bröllopsdagen laga jag buffé åt 23 personer och det kostade ca 700kr, inkl efterrätt. Är ni smarta, så skippar ni efterrätt dock och kör enbart på bröllopstårta :)
Det som kan ha en tendens att sticka iväg i pris är ju såna saker som tex alkohol, men ni skulle ju kunna ha betalbar och enbart bjuda på dryck till maten.
Fotograf är en annan sak som kan vara väldigt dyrt, men ni kanske känner någon som kan fota? :)
kommer att laga maten själva, och har ej tänkt att ha efterrätt utan "bara" tårta som en bekant som är bagare bakar men bl.a blåbärssylt i som vi har gjort själva =)
Ska köpa alkohol från Tyskland och ha betalbar men bjuda på till maten =)
Vet du hur man räknar ut hur mycke dryck som går till maten? hur många glas vin/öl man räknar per person?
fotograf har vi fixat, en släkting så de är ju super bra!