Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-01-22 22:09:52 följande:
    Goli, jag antar att ditt inlägg om vitchoklad-fontän var riktat till Pagnie?

    Pagnie,
    Er plan för kvällen låter bra. Vi kommer nog också dansa brudvalsen efter middagen.  
    Som jag skrev till goli, ni ska ju ha buffe... Kommer borden stå tomma då, eller kommer ni ha någon mat överhuvudtaget på borden? Jag menar, kommer gästerna ha något att tugga på mellan buffe och tårta (förutom kakbuffé och chokladfontän?)

    Kakbuffé funderar jag också på. Och kanske chokladfontän! Men vi får se!  
    haha eller hur goli det var jag som hade fontänen. är du trött eller? ;) ja det där med vit choklad lät ju bra. mindre farligt i alla fall. ska absolut kolla upp det.

    ja men jag tyckte det lät bra faktiskt med valsen efter. sambon vill helst inte ha någon första dans alla men jag tvingar honom till det. haha. funderar på om vi ska ta danslektioner också.

    jag vet faktiskt inte hur vi ska göra men det kommer nog inte stå jätte mycket på borden då vi har runda bord och då vi har ganska mycket skit på dom redan. haha men vi får se om man kan få till det på ett bra sätt.

    inspiration till godisbuffé


    Det är ju sådana här jag har fixat att ha runt vinglasen också. dock så har vi en silverberlock som det står love på, Alltså själva berlocken är ordet love. Jättefint och ser liiiite dyrare ut än det där. viktigt nu vet.



    Placeringskort



     

  • Pagnie

    kakbuffé låter ju jättebra och jag tror vi skulle ha det. dom har ju ett jättebra konditori i husby som säljer persiska kakor och fan vad goda dom är. så det ska vi helt klart ha. men det skulle olles krog fixa in tror jag om jag inte missminner mig. ska extrakolla med dom. annars får väl vi köpa. kostade 100 kr/kg tror jag det var. det kan man ju köpa 10 kg eller något annars. haha

    alla kommer ju rulla hem känns det som.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:20:56 följande:
    Pagnie, vi har redan sökt, gjorde det för längesedan men fick inget vik... tyvärr!

    Kitkät, det kommer att lösa sig! Det har det ju gjort med allt annat hittills, eller hur? Glad Men det e bra att du tänker på sånt nu, man ska vara förberedd!
    what?! har dom redan tillsatt? det har jag sååå svårt att tro.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-22 22:29:07 följande:
    Haha vad fort det går här nu... 

    Hur ska ni göra med placeringskort? Ska ni ha placeringskort för varje person eller placeringskort för varje familj - alltså ett större placeringskort på bordet där det står t ex: Familjen Svensson & Familjen Karlsson?  
    nej inte alls, ett för varje person så klart. vi kommer inte sätta familjer med varandra utan vi kommer mixa. här ska ingen bli särbehandlad. ;)
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:29:21 följande:
    Fick svar från kirurgen att de enbart anställer legitimerade läkare o christer magnusson fick vi aldrig svar från.

    Hahaha, allt detta prat om mat o kakor fick mig att bli riktigt hungrig o längtar ännu mer till vårt bröllop!
    va? dom har ju hur mycket underläkare som helst tycker jag. men okej. AT-då? det tycker jag allt dom kan ge er. haha
  • Pagnie
    Mandis skrev 2013-01-22 22:31:35 följande:).

    Pagnie, vitt sidentyg underst och tyll över blir jättefint...det var så vi hade det men min moster sydde även en fin kant längs tyllen, även ljusslinga låter fint tycker jag. Det här med hur man ska lägga upp allting löser sig så småningom, jag kommer ihåg att min moster och mamma gjorde flera provuppdukningar hemma innan, de dukade upp allting och tog bilder och flyttade osv. Tillslut blev det som dom hade tänkt sig.


    Jag kan fråga min mamma angående speglarna, men det borde ju finnas runda speglar i vanliga butiker...typ claes ohlsson, Inn och finn eller något liknande. Men jag återkommer om det! Angående tygerna har jag nog tyvärr inte så stor koll, min moster tog ju med sig tygerna från Iran. Dock brukar min mans mormor sy kläder mm och hon sydde mina brudtärnors klänningar, tyget till dessa köpte vi på Simbra Siden som ligger på Upplandsgatan i sthlm (detta enligt rek. från mormor)!!


    Jag ska se om jag hittar körschemat, i så fall kan jag mail det =)!


     


    Nu är det läggdags för mig, imorgon ska jag upp tiiiidigt och ta mig till Nynäshamn där jag ska gå en ledarskapskurs de närmaste 3 dagarna =)! Godnatt och kram


    ja en fin kant kan nog jag sy med så det var en bra idé. men tyg borde man kunna hitta. och många provdukningar borde det nog bli kan jag tro. men jag har många månader på mig så det är lugnt.
    det blir jättebra. tack så mycket för alla tips i alla fall.

    ja maila om du hittar :D
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:32:52 följande:
    vi ska nog ha placeringskort för varje person, eftersom det inte blir enbart familjer vid varje bord. Sen kanske vi splittar upp vissa familjer t ex tonåringarna i en familj får sitta med tonåringar från en annan familj. Kasnke lite roligare så plus att det blir bättre mingel.

    Pagnie, vilka underbart söta placeringskort. Förvånar mig bara att de inte är blå... Skrattande e de oxå från ebay?
    så klart det är från ebay. är du förvånad va? ;)
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-22 22:36:32 följande:
    Vad ska jag göra utan er när ni hunnit gifta er innan mig? 
    vem sa att vi skulle försvinna? ;)
    finns ju alltid facebook om ni tycker vi känner varandra tillräckligt då.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:41:04 följande:
    Mandis, oavsett hur du känner själv så ska du veta att för mog räcker det bara att du e ST-läkare and I'm in awe, hahaha! O ledarskapsutbildning oxå? Massa vuxenpoäng! Ha det så trevligt o glöm inte bort oss här!

    Pagnie, ja men de anställer bara legitimerade läkare som underläkare, det e nog därför. Men AT ska vi absolut söka till Eskilstuna. Ska fortsätta med sånt nästa vecka. Och Örebro oxå, Kitkät!
    låter väldigt bra. Ja jag kan söka upp dig på fb och kolla vem du egentligen är. men nu glömde jag ditt efternamn ändå goli så nu jar jag problem. i sådana fall måste jag sätta mig och klura på det där kortet igen. haha.
    har inte kitkät facebook?
    Kitkät det är nog dags att skaffa det. hur ska vi annars ha koll på varandra va? det här går inte. vi måste ju kunna hålla kontakt tycker jag. vi har tjatat med varandra för länge för att bara ge upp och lämna varandra nu.

    jag tänkte faktiskt på det häromdagen när tråden var lite död för tillfället, att tänk om dom inte kommer tillbaka. hur ska jag då hitta dom igen? usch det går ju inte. jag kanske är lite knäpp men ja ni förstår.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-22 22:51:24 följande:
    hahaha! nä, vad gulligt, Pagnie! Hade inte tänkt lämna den här tråden förrän vi alla tre är gifta! O om du lyckas komma på mitt efternamn så får du gärna adda mig på fb, ska bli så roligt att få ett ansikte till dig! Hade jag vetat era namn hade jag börjat trakassera er på fb för länge sen!

    Såååå, ja... jag antar att du inte har ngt val, Kitkät! Du får komma över till den mörka sidan du med, hahaha!
    jag kom på ditt efternamn men jag hittade dig icke på Fb konstigt nog. Väldigt många i iran med samma namn dock. haha
    inboxar dig istället.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop