• goli

    Orientaliskt bröllop

    Kitkät, vilket bra pris! Fantastiskt bra! Blir oxå nyfiken på henne! Har hon någon hemsida som man kan kolla på? Och det var en riktigt snygg Rolls Royce, kollade oxå in en sådan innan men som jag skrev tidigare så känns det onödigt eftersom vi inte har brudtärnor eller best men.

    Mustikka, kommer ni ha fler folk som åker med er i bilen? Isåfall rekommenderar jag er att kolla upp det innan, även om ni inte prioriterar det så mkt men bara så att ni har all bases covered!

    Nu e vi tillbaka i Polen igen o nu kan jag infoga länken till "vår" bil!

    www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/06/panamera__23_optb.jpg

    Mustikka, håller verkligen med dig, så fantastiskt givmilt av henne att låna ut en SÅN bil. Vi e så otroligt tacksamma!

  • goli

    Mustikka, jag måste vara helt blind, ser inte ens uppdatera-knappen! Rynkar på näsan

  • goli

    Kitkät, åh men nu blev jag ju osäker!!! Kollade in Ulrika Gedins hemsida o hon verkar riktigt duktig! plus att det låter riktigt bra att hon kommer hem till en! Usch, så svårt att veta för man kan ju inte direkt gå på provuppsättning och sen bestämma sig, de tar väl säkert betalt om man inte väljer henne/honom.

    Det som e bra med make-up store e ju som jag skrev tidigare att man får smink för 500 spänn så man kan bättra på sminket under kvällen... men 2600 OCH att hon e duktig OCH att hon kommer hem till en! AAAAAHHHHH!!!! vad göra??? Kitkät, ditt fel att jag e i denna situationen så kom med dina kloka rationella råd och tips som du brukar!!! Skrattande

    Lavelii, tråkigt att du inte hittade ngn klänning men håller med dig helt o hållet. Jag tyckte det kändes fånigt med tanken på att ha en prinsessklänning på mig men så fort jag provade en så var jag såld!!! Först då kände jag mig som en brud! Jag rekommenderar Drottninggatan Brud och Fest, det var där jag hittade "min" klänning... som jag sen köpte en kina-kopia av eftersom originalet var så sjukt dyrt! Glad

  • goli

    Pagnie, du ska då alltid vara så ambitiös, hahaha! Men berätta mer om ringen och din idé! Hur hade du tänkt dig att den ska se ut?

  • goli

    hahaha, vad söt du e! Du verkar ha tänkt ut alla detaljer och av vad vi har sett tidigare så har du alltid lyckats jävligt bra! Så jag tror stenhårt på att du kommer lyckas med detta också! Glad

    Kitkät, mailade Ulrika Gedin och tydligen har hon redan två bröllop den dagen. Rynkar på näsan Jättetråkigt! Började bli mer och mer inställde på att avboka de andra. Jaja, inte mycket att göra åt det! Men lite ledsen e jag nu...

  • goli

    Hahaha, åh Kitkät, vad gulligt av dig men det är inget att be om ursäkt för! Nej, alltså jag e inte missnöjd med varken Karam eller make-up store, tyckte bara det lät skönt  att hon kommer hem till en, att det e billigare o att hon faktiskt e så duktig. men det har känts bra med make-up store o framförallt karam, vet att de e duktiga på sina grejer. Vilken blogg har du sett med hans uppsättningar? Vill jag gärna se, har helt missat det!

    Tycker oxå det e så fruktansvärt onödigt med de priserna. men det sm oroar mig mest e tiden! Jag kommer att gå till karam vid ett-tiden och han verkar vara en pedantisk och noggrann person så håruppsättningen kan ju dröja. Och efter det ska jag sminka mig men e orolig att han kanske drar ut på tiden. och de på MUS sa att de INTE kan sminka mig utanför deras butik fastän det ligger vägg i vägg med Karams salong. SERIÖST??? Blir lite lite arg när jag tänker på hur fruktansvärt löjligt det är. Men om jag går på provuppsättning hos honom innan och kör en provsminkning oxå så vet de ju hur jag vill ha det o då borde det gå fortare? Annars när det gäller deras kompetens är jag inte alls orolig, tvärtom, vet att jag kommer vara i utmärkta händer!

    Tack för alla dina tips, Kitkät, ska definitivt kolla upp dem!

  • goli

    Ja, tjejer. nu kommer en grej som inte har ngt med bröllop att göra men känner att jag behöver skriva av mig lite. Idag tog jag o fästmannen med oss muffins till klassen som jag bakade igår för att dela de goda nyheterna om vår AT osv. Och det var inte alls för att skryta eller så, i Iran har vi det faktiskt som tradition att när något bra händer ska man bjuda på något gott, typ kakor mm, för att fira detta. Och jag kan säga att det var inte många ärliga glada ansikten. En tjejs reaktion var att hon fnös när hon hörde att vi ska till Sollefteå. En annan sa: jaha, var det AT? Trodde det var underläkarvik! En tredje sa: ja, men där hade jag oxå kunnat få men frugan ska plugga i en annan stad så det blev inte av.

    VARFÖR ÄR MÄNNISKOR SÅNA? Jag menar inte att de måste vara glada för vår skull men herregud, lite hyfs kan man väl ha?

    Känns redan bättre efter att ha skrivit det där... Glad

  • goli

    Kitkät, precis! vill ju gärna undvika stress på själva bröllopsdagen. Karam sa att han kan behöva upp till 3 timmar medan hon på MUS sa att det kan ta mindre än en timma att sminkas på b-dagen eftersom man har gjort en provsminkning innan. Så det kan bli på håret men jag håller tummarna. Problemet e ju att vi ska vigas i Edsbersgs slott men om det e fint väder kan man vigas ute. Men om det skulle regna t ex så måste man ju ha det inomhus och det kan tidigast göras kl 12. Så frågan är om jag vågar ändra till kl elva o då vigas utomhus och ta risken med vädret? För då kan jag boka hos Karam kl 12 o slippa stressen... Tack för tipset, har sett de bilderna innan men inte lagt märke till att det var Karams uppsättnngar!

    Lavelii, skönt att du fick din PTP-tjänst så fort efter utbildningen. Vet att det inte är det lättaste och att många måste vänta länge. Jag e glad för din skull iaf! Hur långt har du kommit nu? Har du avslutat din PTP-tjänst?

  • goli
    Pagnie skrev 2013-03-06 16:25:49 följande:
    sorry men svenskar är i alla fall rent genrellt så. kan inte unna någon annnan något alls.
    det roliga e att alla är utlänningar förutom en som är svensk. Och han var en av de som blev uppriktigt glad. Glad
  • goli

    Kitkät, sorry, kanske blev lite rörigt där. Ibland så tänker man saker bara o glömmer att skriva ner det eller så bara antar man att alla vet, hahaha!

    Jo, vi hade tänkt ha den borgerliga vigseln kl 12 o då kommer jag inte ha fixat uppsättning o smink o sånt. då kommer jag ha ngt enkelt på mig o ha håret utsläppt o kanske en blomma i håret osv osv. Den vigseln kommer ta max en halvtimma o vid ett har jag bokat hos Karam. men om det tar 3 timmar där o sen en timme till hos MUS så blir det väldigt stressigt om vi ska hinna fota oss och hinna till lokalen för den persiska vigseln kl 6!

    Nu har jag o fästmannen pratat lite o funderar på att kanske köra borgerliga vigseln vid 11 men då får vi inte vara i Edsbergs slott. Men vi kom på att det finns ett ställe nära där vi bor, både lokal och ett ställe utomhus så att vi har alternativ för fint väder samt regn.

    För som du säger, det sista man vill ha är stress den dagen! Glad

Svar på tråden Orientaliskt bröllop