Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    goli,

    Om möjligt så känner jag mig ännu mer förvirrad just nu. Jag provade min brudklänning precis igen och stod framför spegeln en stund. Jag förstår varför jag gillade min klänning från första början, jag känner mig verkligen som en prinsessa i den.. Den är otroligt vacker egentligen och släpet är magiskt. Den är prinsessaktig och jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna ha en så STOOOOR klänning igen. 
    Det kanske bara är bröllopsnerver som gjort att jag känt att jag ångrat den eller min extrema beslutsångest & rädsla... som jag tidigare berättat för er så lider jag av ångest och det är oftast i samband med stora beslut som min ångest framträder! Nu tror jag att jag behöver ta det lugnt och försöka låta mitt beslut smälta in och om jag fortfarande känner att jag inte kan släppa den andra klänningen, ja då får jag lösa det! 

    Men det känns extremt svårt att lösa det om jag nu skulle vilja köpa den andra klänningen eftersom jag inte har pengarna att lägga ut för den andra klänningen förrän jag sålt min klänning och då är det bråttom, eftersom det tar 3-4 månder tills dom får in klänningen om jag beställer den från Drottninggatan Brud & fest. 

  • kitkät

    goli,
    Du är så jävla bra på att stötta, vet du om det? Även om jag egentligen inte känner dig eller nånsin har träffat dig så har du varit ett stöd för mig genom detta klänningshelvetet :) 
    Jag tror att du är en riktigt ödmjuk, godhjärtad och osjälvisk person!

    Ok, nog med kärleksförklaringar... Nu till något helt annat! En  till sak att bocka av på checklistan är bröllopsnatten & övernattning för gästerna. Nu har vi kontaktat det hotellet som vi vill bo på och ordnat så att våra gäster som vill boka rum hos dom på bröllopsnatten ska få rabatt på enkel- och dubbelrum. Allt dom behöver göra är att ange en kod som bara är till för oss & våra gäster! Bra va? 
    Hotellet är jättefint, det är fyrstjärnigt med SPA. Så dagen efter bröllopet när alla gäster gett sig av, tänker vi utnyttja SPA-avdelningen och gå på någon behandling, jag och min då nyblivna make! 

    Och så har vi bestämt oss för vilka inbjudningskort vi ska beställa, så det ska göras väldigt snart. Vi tittade igenom vår gästlista återigen igår och några gäster som vi skrivit med känns inte alls lika självklara längre, så dom kommer nog ryka bort! Det är kompisar som vi knappt har någon kontakt med idag, så det känns dumt att bjuda dom bara för gamla tiders skull!  

  • kitkät

    Mustikka, 

    Tack underbara du för ditt uppmuntrande inlägg! När jag har på mig klänningen så känner jag mig som en prinsessa, men den känns ändå inte riktigt som "jag" och om jag fick välja idag så hade jag inte köpt den, nej. Men nu har jag ju den och jag tycker absolut inte att den är ful men jag hade hellre velat ha den andra klänningen tror jag. Men å andra sidan så känns den andra klänningen ganska enkel, medan min klänning är mer prinsessaktig.  

    Vad köpte du din första klänning för? Och vad köpte du din andra klänning för? För min del så innebär det att jag förlorar mycket pengar om jag inte får min klänning såld och köper den andra klänningen! 

  • kitkät

    Ni är helt underbara, Mustikka & goli. Jag älskar att ni lägger ner tid på era uppmuntrande inlägg till mig. Jag kan fortfarande inte släppa den andra klänningen riktigt, så jag har lagt ut min klänning till försäljning. Och om jag har tur så blir den såld snabbt! Det är en dyr klänning, som kostar ca 20 000 kr i butik. Jag fick den lite billigare och nu så har jag lagt ut den för 12,000 kr, men kan tänka mig att ge den för 10,000. Vi får se hur det blir med det!
    Jag ska prata med min kära mor snart och se vad hon har för goda råd att ge mig. Kanske åker jag till Drottninggatan igen på onsdag och provar den ena klänningen igen, den dom hade i butik, Mori Lee 1867 och sedan bestämmer mig om jag ska välja den eller be dom beställa den andra till mig, Mori Lee 1915. Dom är i samma modell exakt, förutom att den ena har mer kristaller än spets och den andra har mer spets än kristaller! :) Vilken av dom två tycker ni är snyggast?
    Här kan ni se mer detaljerade bilder av dom: 
    www.bestbridalprices.com/images/morilee/s2013/large/1915.html
    www.bestbridalprices.com/images/morilee/f2012/large/1867.html
     

  • kitkät

    Nu börjar jag få hopp om livet igen! Min kära mor har lyckats lugna ner mig. Och på onsdag ska jag och hon åka till Drottninggatan igen, så ska jag beställa min drömklänning! Jag tycker att det är den finaste bröllopsklänning jag sett och då vill jag inte gifta mig i något annat, även om jag tycker att min klänning också är fin! 
    Min klänning är som sagt ute på Blocket, BT och Bröllopsguiden. Och förhoppningsvis lyckas jag sälja den inom tre månader - för då kan jag betala min drömklänning med dom pengarna, men mamma har sagt att hon hjälper mig med det annars tills jag får min klänning såld! Min drömklänning kommer ju inte förrän om tre-fyra månader sa dom i butiken! Det blir perfekt, då har jag tre-fyra månader på mig att sälja min klänning! :) 
    Jag la ut min klänning igår kväll och redan har det hört av sig en person. Det borde väl vara ett bra tecken?  
    Är det många som hört av sig till dig Mustikka ang. din klänning och sedan ändå inte velat köpa den? 
    Jag ska hålla tummarna för oss och be till Gud att vi båda lyckas sälja våra klänningar, min syrianska syster! Haha.

    Ännu en gång, tack för ert stöd Mustikka & goli. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag uppskattar det. Jag märker i varje inlägg som ni skrivit att ni verkligen lagt tid & energi på att hjälpa mig och inte bara skrivit "Ja, ja... det blir bra ska du se", för det är det sista jag vill höra när jag genomgår ångestens plågor! Jag har mått riktigt piss kan jag lova er! 
     

  • kitkät

    Haha nej, jag såg att du var online - så ville bara påpeka att jag övervakar dig! :) 

    Vad har du för dig? Hur går det med allt? Jag har varit så självupptagen senaste dagarna att jag glömt fråga hur det går för dig med allt?  

  • kitkät

    Vad trist. Så var det när jag skulle ta examen också, att max 3 personer gällde för varje student! Men jag tog ändå med mig 4, mamma, pappa, brorsan & farmor! Det var ingen som sa något om det. 
    Tror du att dom verkligen kommer vara så hårda med det? Jag tror knappast att dom slänger ut någon anhörig från salen? Och hur ska dom kunna hålla koll på vem som "tillhör" vem? 
    Jag förstår att dom vill begränsa antalet anhöriga, eftersom det annars kanske kan bli alldeles för många, men jag tror inte att dom är så hårda med det där, ifall ni skulle ta med er fler än vad ni blivit tillsagda. Det är nog mer en önskan från dom att studenter inte ska ta med sig fler än två personer för att det inte ska bli kaos. Men om ni tar med er tre personer var så är det nog inte hela världen, som sagt så kommer dom ju inte slänga ut någon! 

  • kitkät

    Det har jag också tänkt på, speciellt dom senaste dagarna... Det känns verkligen som vi kommit varann nära över nätet :) 

    Men vi behåller kontakten! Jag som avskyr avslut kommer säkerligen läsa vår tråd flera gånger om och fälla några tårar över den tid som vi delat ihop här på tråden! Det kommer också bli kul att läsa tråden när allt  är över, bara för att läsa hur allt gick till när vi planerade tillsammans, vad vi pratade om, våra dilemmor och hur det löste sig till slut etc. 

  • kitkät
    Pagnie skrev 2013-03-14 07:11:08 följande:
    Trevlig du är då Kitkät!!
    Va? Vad menar du?
    Jag antar att du syftar på att jag inte skrivit till dig senaste veckan? Men om jag tittar i tråden så har du inte skrivit till mig heller... Som du kanske förstått när du läst mina inlägg den senaste veckan så har jag mått riktigt piss, det har känts som att jag begått mitt livs största misstag eftersom jag valde en brudklänning som jag lät mig övertalas att köpa av både personal & mitt sällskap, när jag egentligen visste att den inte var den rätte! Du kan bara tänka dig hur dåligt jag mått, när det handlar om så mycket pengar också! 

    Både goli & Mustikka har skrivit till mig och försökte uppmuntra och stötta mig i detta dilemma och då är det väl ganska naturligt att jag skriver tillbaka till enbart dom? Du har ju knappt skrivit på tråden och när du skrivit, så har det inte varit riktat till mig så då har jag inte skrivit något tillbaka av den anledningen! Jag har varit upptagen med mitt problem, men det får man vara ibland. Och jag märker att du också har varit upptagen med dina inbjudningskort... Det är också helt ok! 

    Men jag förstår inte varför du skrev en sådan kommentar som "Vad trevlig du är då". Jag menar, under senaste veckan, på vilket sätt har du varit trevlig mot mig? Du har inte skrivit ett ord till mig, trots att du kunnat läsa att jag mått piss. Du har varit inne på tråden ett par gånger och skrivit om dina inbjudningskort, men inte slängt en enda kommentar till mig. Och då har du ingen rätt att kalla mig för otrevlig för att jag inte skrivit något till dig. 
    Du har absolut ingen skyldighet att uppmuntra eller stötta mig och jag kräver såklart inte det! 
    Jag tycker bara det är skönt att få skriva av mig på tråden ibland, eftersom att vissa saker vill man inte ta med sina kompisar. Ni förstår mig många gånger bättre, i alla fall när det kommer till bröllop och allt vad det innebär!  

    Så visst, jag kanske inte har skrivit till dig om hur FINA dina inbjudningskort är, och det kanske du tolkar som otrevligt. Men du har inte heller skrivit till mig Pagnie, och jag har som sagt skrivit tillbaka till goli & Mustikka för att dom skrivit till mig och försökt uppmuntra mig. Det har känts skönt att kunna ventilera med någon som förstår en. Så jag ber om ursäkt ifall jag har sett förbi dina inlägg om pysslande och inbjudningskort, men jag har ärligt talat inte haft ork till det med tanke på hur jag mått!
    Och enligt dig så kanske det är en överdrift att må så dåligt över en klänning, men för mig handlar det främst om pengarna som jag lagt ut i onödan och som jag kommer förlora, oavsett om jag får klänningen såld eller inte! Och så måste jag lägga ut ännu mer pengar på den andra klänningen som jag gått och blivit kär i. 

    Och föresten, dina inbjudningskort är jättefina! Du har verkligen lyckats. 
    Inlägget som jag skrev ovan till goli, om att det känns som att vi kommit varann nära och att vi måste hålla kontakten efter resans gång, det är riktad till dig, goli & Mustikka! :) 
Svar på tråden Orientaliskt bröllop