Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie,
    Jag förstår att du längtar så efter barn, eftersom du verkligen är sugen på att skaffa barn! Men jag har som sagt svårt att förstå varför du mår så dåligt över att andra i din omgivning får barn, eller som du själv beskrev det "sjunka genom jorden och aldrig komma upp igen". Jag hade förstått din sorg om det vore så att ni hade försökt skaffa barn under en längre tid utan att lyckas, men ni har ju inte ens börjat försöka! Jag förstår att du längtar, men inte varför du känner sorg? För att ni bestämt att ni ska vänta med att försöka till maj? 

    Du har rätt att känna precis som du känner, jag menar inte att vara dum mot dig, men ibland är det bra att få andra perspektiv. Jag vet par som försökt få barn i flera, flera år. Och att dom känner sorg kan jag förstå det. Men ni är unga, ni har all tid i världen på er att skaffa barn och ni ska ju börja försöka snart! Så inom en snar framtid kan du vara gravid ju :)  

    Känn istället en längtan efter det som komma skall! Och glädjs istället med andra par som vill är med barn eller har fått barn!  

  • kitkät

    goli,
    Jättefin brudbukett, jag tänker mig också något i den stilen, men bara i färgerna aprikos och vitt! Jag vill inte heller ha grönt i min bukett. Jag måste hitta en florist som jag känner förtroende för, det börjar bli dags för det nu!

    Idag så var jag och fästmannen min på stan, så jag köpte med mig en aprikosfärgad mapp och plastfickor, så nu har jag organiserat alla mina bröllopsrelaterade papper, checklistor, avtal etc. Fan vad jag älskar detta med att planera! Och nu när jag har min klänning beställd och klar så ska jag beställa tärnornas klänningar också.

    Mustikka,
    Ska ni träffa dom från Mona Lisa nu när ni är i Sverige? Vad kul! Du får berätta hur det går med allt, och jag är jätte nyfiken på din ring! :)  

  • kitkät

    suzanna001,
    Ja, det stämmer bra att du har skrivit här förut! Vad tråkigt att ni måste omboka allt. I vilken festlokal ska ni ha bröllopsfesten? Och hur kommer det sig att dom ville boka om er bröllopsfest?

    Vad trist när sådant händer, speciellt så tätt in på bröllopsdagen och när ni säkerligen har hunnit planera och boka en hel del annat!

    Jag kan tipsa om Ulrika Gedin, hon har jag bokat för hår och makeup. Hon kommer hem till en om man så vill! 

     

  • kitkät

    Flickor, nu börjar ju bröllopen närma sig... Har ni bestämt smekmånad ännu? 

  • kitkät

    Jaha, har ni redan bokat till Japan? Du har ju inte berättat om det! Hur kan du undanhålla något sådant för oss? Tungan ute

    Filippinerna? Har ni snott idén om ett av mina drömresemål? 
    Vi har mer eller mindre bestämt oss för Mauritius, men inte riktigt bestämt det till 100%.  Vi har 6 månader på oss att fundera över det! 

  • kitkät

    goli,
    Vad trist! Varför gick det inte? Vad är det som blir fel om ni sätter dit ärmar? Ser det konstigt ut?

    Om ni väljer mellan Bali eller Malaysia, så skulle jag nog rösta på Bali.  

  • kitkät

    Nu har vi bokat bröllopsnatt, på hotell Scandic Skogshöjd. Det är ett SPA-hotell, fyrstjärnigt. Där ska vi spendera två nätter fredag - söndag :) 
    www.skogshojdspa.se/ - här ska vi spendera hela lördagen och bara koppla av och njuta av varann som nyblivet gift par! 

  • kitkät

    goli, 
    Tråkigt. Men om du går med klänningen till en professionell sömmerska då? Hon kanske kan komma på en idé att få till det. Det är ju deras sak, dom kan sånt! Den klänningen som jag köpte och som jag nu ska sälja hade jag också tänkt göra om ärmarna på helt och hållet, och det var inga problem!
    Om du verkligen vill ha ärmar på, så ge inte upp hoppet! Kämpa för ärmarna! Skrattande 

  • kitkät

    goli,
    Tro mig, vi har alla varit med om sådana svackor - speciellt jag. Oroa dig inte, det går över och det är just under svackorna som man samlar energi och ny kraft att ta tag i saker kring bröllopsplanerandet! Vi planerar en så stor dag i våra liv, kanske den största dagen vi nånsin kommer uppleva och då är det inte konstigt att man grips av panikkänslor, ångest och hopplöshet ibland!

    Vad gäller din klänning så tror jag faktiskt att anledningen till att du känner dig "trött" på den är för att ända sedan du köpte den så har det varit något att fixa - pärlor & kristaller, ärmar etc. Klänningen har hela tiden varit "i ditt ansikte", om du förstår vad jag menar! Men jag tror att så fort den är färdigfixad och du får lägga undan den i garderoben så kommer den kännas lika vacker som första gången du såg den, när du tar fram den på bröllopsdagen! Även om klänningen nu är hos din mor och du inte ser den varje dag, men eftersom det hela tiden ska fixas och trixas med den så är du är nog trött på det, och inte på just klänningen! Kan det stämma? Eller, vad är det som gör dig osäker på klänningen nu? Om du tänker på själva klänningen i sig och inte fixandet kring den! 

    Har du försökt att skicka ett sms till Danny? Skriv att ni är på besök i Sverige och gärna vill boka ett möte eftersom ni inte har tid att göra det längre fram! Jag blir så trött på dessa människor! 
    Jag vet inte riktigt hur jag ska uppfatta behandlingen som vi fått från Panorama, vi har ju inte ens hörts någon gång sedan vi betalade fakturan (handpenningen). Jag mejade dom för över en månad sen och hade en fråga angående Oscarsfoto, och jag väntar fortfarande på svar! Det gör mig lagom irriterad kan jag ju lova! Skrikandes
    Det som irriterar mig är att dom inte verkar ta brudparen på allvar, för dom är vi en i mängden av alla brudpar som väljer att ha sina bröllopsfester hos dom, medan för oss är det vår livs viktigaste dag. Och dom bemöter inte det så. Men jag ska inte uttala mig för mycket, när vi har varit där och pratat med dom så är dom jättebra, men det är just kontakten som inte riktigt fungerar! Jag tycker t ex att dom åtminstone borde ha bekräftat att dom fått in handpenningen. Tänk nu om dom inte fått in handpenningen som vi betalade i okt, och att dom strykit oss medan vi fortfarande planerar för det datumet? Förvånad Haha. 

  • kitkät

    Mustikka,
    Vad kul att du äntligen har ringen på ditt finger.. Vi måste få se bild!
    Och vad kul att ni äntligen kommit igång med planeringen på riktigt med Mona Lisa. Du har nog rätt, det är bättre att smsa! Men jag förstår inte varför dom har en mejladress till, om dom ändå aldrig svarar på mejl?
    Och föresten, visst har du skrivit förut att du stör dig på dom röda gardinerna på Mona Lisa? Fråga om dom kan byta gardinerna.. Dom kanske har en annan uppsättning? Jag ska be Panorama ta ner dom beiga gardinerna, jag tycker inte dom är speciellt fina och det sa jag till dom första gången vi var där och tittade på lokalen! Jag vill ha vita/beiga gardinlängder istället! 

    goli,
    Hur mycket kostar klänningen som du har hittat på Blocket? Och om du jämför orginalet och kopian, hur stor skillnad är det egentligen? Du har visat din klänning här på tråden förut och jag tycker att den är jättefin, den är prinsessig men ändå elegant! Och när du har visat den så har den inte ens varit klar! Jag kan tänka mig att den är mycket finare nu. 
    Men att jag tycker den är fin hjälper ju inte dig, inte heller om jag säger att du kommer bli världens finaste brud ändå. Sådant går in i ena örat och ut i andra! När jag visade er klänningen som jag hade köpt så sa ni att den var fin, men jag valde att sälja den ändå. Jag är så i alla fall, att för mig spelar det ingen roll vad andra tycker, i slutändan så måste jag älska det jag väljer. Jag kände i hela kroppen att jag hade valt fel klänning! Och det var något helt annat än beslutsångest eller bröllopsnerver... 
    Men i ditt fall så är det ju faktiskt en klänning som du blev förälskad i, och du valde att köpa kopian och nöjde dig med den! Försök att bortse från att orginalet nu finns prissänkt på Blocket. För att faktum kvarstår, den är fortfarande för dyr! Och det var ju av den anledningen som du valde att istället köpa en kopia. Och kopian blev ju bra! 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop