Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-03-01 15:49:12 följande:
    Pagnie,
    Du menar solist som ska sjunga på vigseln?
    Vilken kyrka har ni bestämt er för att vigas i? Oftast så finns ju musiker på kyrkan som spelar under vigseln. Har ni kollat upp detta?  
    vi viger oss i spånga kyrka. ja jag ska kolla upp det där. men det får bli ett senare problem. känns som att det kommer lösa sig ändå.





    här är vår solist :D om ni vill höra.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-02 00:18:15 följande:
    tjejer, behöver er hjälp med en sak. Vi har diskuterat menyn och har lite svårt att komma på en bra vegetarisk rätt. Vi kommer självklart ha sallad, aubergineröra o annat småplock men vill ha en rejäl rätt för alla vegetarianer också. Vi kommer att ha fisk också men det e inte alla som äter det heller. Några tips och idéer?
    åh gud vilken svår fråga. jag har inte ens tänkt på det där med vegetariskt. fan måste folk vara vegetarianer ens? drygt ju. haha.
    Jaja men det tål att tänkas på. men det borde ju lokalen ha lite koll på kanske?
  • Pagnie

    förstår vad du menar med klänningen. man vill ju verkligen vara en prinsessa på sin dag. vill ju känna sig vackrast i världen.
    men bara att leta på. stockholm brud och fest är ju min ifrån i alla fall.

    ja det där med dålig hy kan inte vara roligt. Har aldrig testat någon sådan behandling. men har du kört kemisk peeling då? det säger dom ska vara bra.

  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-03-04 21:11:15 följande:
    Ja, men precis! Sen känner jag ju att vi ska ha nästan 400 pers på bröllopet och jag vet hur mina närmsta kommer klä sig iaf...med en "nättare" klänning så känns det som att man "smälter in" ist för att sticka ut, förutom att ingen annan lär ha vit klänning. Men ja, jag vill vara prinsessa helt enkelt! hahaSkrattande

    Nej, jag har alltid varit anti mot att leka för mkt med mitt ansikte. Jag tar hand om det noggrant och gör regelbundna ansiktsbehandlingar. Men på senare tid så har det verkligen spårat ur. Minsta lilla förändringen i vardagen eller brist på sömn i mer än två dagar och jag vaknar med pizzafejs liksom! Och sen 3 dagar senare så kan det vara borta och så fortsätter det så... Har ju en kusin som är hudterapeut, men hon bor inte här, så det är svårt för henne att hjälpa eftersom man oftast behöver göra regelbundna besök! Aja, vi får se... Men kemisk peeling, berätta mer (om du har info så att säga)
    ja jag håller helt med. längtar så tills min klänning är klar. ska bli så underbart att få hämta ut den. äntligen. i april någon gång blir den nog klar.

    ja det förstår jag att det är jobbigt. jag hade sämre hy när jag var yngre men nu är det faktiskt helt okej. har typ aldrig finnar i alla fall. men sen å andra sidan så sköter jag inte mitt ansikte så bra så det är konstigt. men jag är av den tron att om man fokuserar för mycket på det så blir det värre.
    Man blir liksom besatt av att bli av med det vilket framkallar mer. (Är lite konstig i min tro men jag lever helt mitt liv efter boken the secret) okej jag är knäpp men vad ska man göra. det fungerar. haha

    men kemisk peeling ska tydligen vara bra för då får man upp all skit som ligger i porerna. det kan liksom vandra upp skit ur porerna flera dagar efteråt. äckligt men effektivt. har dock inte gjort det själv men tänkte göra det innan bröllopet. får se om jag gör det och inte är för snål.
  • Pagnie

    tjejer jag har tagit ett beslut. jag har beslutat att jag ska designa min blivandes ring. Hans ring som han har nu är helt okej men den köpte ju hans mamma i iran och hon totaldissade allt vi sa om vad vi ville ha och det känns som att det mer är hon än vad det är vi. okej den är som sagt jättefin men jag vill att han har något annat och han bryr sig inte. haha.

    så jag har en såååån bra idé nu om hur den ska se ut. vad tror ni? Han gick för övrigt med på det och tyckte det var en jättebra idé.
    Det blir liksom mer mening i det hela. han hade ändå tänkt byta ring sen men det känns som att om han byter efter bröllopet så får det ju inte samma innebörd.

  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-04 22:56:47 följande:
    Pagnie, du ska då alltid vara så ambitiös, hahaha! Men berätta mer om ringen och din idé! Hur hade du tänkt dig att den ska se ut?
    det kommer vara en vitguldsring med ca 6 mm bred skena. det ska vara linjer som går inte längstmed utan motsatt mot ringen alltså linjer över ringen. raka linjer med en mm mellanstånd eller något. sen på typ 5 ställen runt ringen så kommer det vara som jack snedgående över ringen. alltså rätt glest. sen kommer ytterkanten vara orörd så att den bara är slät men det blir en liiiiiten kant.
    I en utav dom där jacken så kommer det sitta en safir för att safiren är det som gör att vi hör ihop och safiren skyddar mot faror, hat, otrohet och avund.
    Plus att den sägs vara the stone of destiny. Älskar innebörden av det. plus att den har en helande kraft.

    ja ni fattar. jag är väldigt inne i sånt där. haha. så kommer den se ut i alla fall. ska bara hitta en guldsmed.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-04 23:43:40 följande:
    hahaha, vad söt du e! Du verkar ha tänkt ut alla detaljer och av vad vi har sett tidigare så har du alltid lyckats jävligt bra! Så jag tror stenhårt på att du kommer lyckas med detta också! Glad

    Kitkät, mailade Ulrika Gedin och tydligen har hon redan två bröllop den dagen. Rynkar på näsan Jättetråkigt! Började bli mer och mer inställde på att avboka de andra. Jaja, inte mycket att göra åt det! Men lite ledsen e jag nu...
    ja jag hoppas att det blev bra. Nu frågade jag faktiskt min kära om han gick med på att jag gjorde en åt honom och det tyckte han var en jättebra idé. roligt :D
    Så han tyckte vi kunde smälta ner hans andra ring som han har. det är ju bra för då blir den här lite billigare.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-05 22:57:34 följande:
    Ja, tjejer. nu kommer en grej som inte har ngt med bröllop att göra men känner att jag behöver skriva av mig lite. Idag tog jag o fästmannen med oss muffins till klassen som jag bakade igår för att dela de goda nyheterna om vår AT osv. Och det var inte alls för att skryta eller så, i Iran har vi det faktiskt som tradition att när något bra händer ska man bjuda på något gott, typ kakor mm, för att fira detta. Och jag kan säga att det var inte många ärliga glada ansikten. En tjejs reaktion var att hon fnös när hon hörde att vi ska till Sollefteå. En annan sa: jaha, var det AT? Trodde det var underläkarvik! En tredje sa: ja, men där hade jag oxå kunnat få men frugan ska plugga i en annan stad så det blev inte av.

    VARFÖR ÄR MÄNNISKOR SÅNA? Jag menar inte att de måste vara glada för vår skull men herregud, lite hyfs kan man väl ha?

    Känns redan bättre efter att ha skrivit det där... Glad
    sorry men svenskar är i alla fall rent genrellt så. kan inte unna någon annnan något alls.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-03-06 00:20:39 följande:
    Ja, det är precis så jag tänker också. Jag har mailat och kontakta vissa av dem också för att se om de har iaf några utav de klänningar jag är sugen på att prova!

    Ja, jag har dock släppt AHA-grejset för tillfället efter att jag pratat med min kusin som är hudterapeut. Beskrev så utförligt som möjligt hur min hy ser ut och skickade bilder till henne (plus att hon ju så klart sett mitt ansikte tidigare och bara för några månader sen) och hon rekommenderade starkt att först och främst gå till en läkare! Så nu har jag bokat tid hos en om 1,5 vecka. 
    Men AHA-behandlingar hjälper om problemen främst ligger på ytan så att säga. Och det hade ju hjälpt även i mitt fall men jag vill gärna ta itu med det under ytan också och sen ta hjälp av AHA osv. Ufft blir trött bara jag tänker på det haha...ett helt projekt att tänka på detta också nu. Och jag har aldrig haft problem hy i mina "yngre" dar och så kommer det nu...

    Iaf, nu är ju jag också på jakt efter någon som kan göra brudmakeup och håruppsättning... och det är inte det lättaste. Försökte kontakta Gabriella Elio... någon av er som har någon erfarenhet av henne? Vill ju också gärna ha någon som kommer till mig och har ingen lust att ta mig till varken frisör eller make up artist på MIN dag!

    Goli vad tråkigt att höra! Jag fick ungefär samma respons av en del när jag berättade att jag fixat min PTP-tjänst (ungefär som AT, fast för psykologer). Jag fick min efter knappt 2-3 veckor efter avslutad utbildning och det är inte så vanligt. Många får vänta väldigt länge på PTP-tjänster (tror det är likadant med AT). Men stort grattis iaf! Det är nog väldigt mkt blandade känslor, plus stressen över att själva hitta AT-tjänster, som ligger bakom deras reaktioner på er framgång. Lycka till med AT!!!
    nu vet inte jag hur mycket du vill betala men jag har ju också bokat en som kommer hem till en och hon verkar verkligen jättebra.
    hon tar 3995 för både uppsättning och make-up plus en konsultation och hon kommer hem till dig.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-06 17:00:35 följande:
    det roliga e att alla är utlänningar förutom en som är svensk. Och han var en av de som blev uppriktigt glad. Glad
    haha okej då ;)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop