Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    haha ja jag tycker nog det jag också. haha

    nu ligger inbjudningarna på lådan och nu väntar vi bara på att folk ska höra av sig och osa. ;)

    och kan man annat än älska svärmor. hon la till 10 personer på listan idag vilket innebar att jag behövde göra fler kort. men nu är det i alla fall klart.

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-03-19 14:48:25 följande:
    Pagnie Haha vad söt kan tänka mig hur glad hon är över bröllopet :) Skönt att det är fixat iaf och nu är det bara att vänta. Vi har fått ca 70 som svarat redan :) typ 200 to go!! Hoppas alla hör av sig
    haha ja det är bara att vänta. en har svarat än så länge ;) får se alla har inte kollat posten än tror jag. haha
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-19 14:57:51 följande:
    Mustikka,
    Har ni redan skickat ut inbjudningskorten? Kan inte du dela med dig av vad ni skrev i dom? Hade ni med Informationsblad också, eller bara inbjudningskort?  
    Hur långt innan bröllopet har ni satt OSA-datumet? Vi funderar på 6 veckor, eller är det för tidigt att ha OSA-datumet 6 veckor innan bröllopet? Men jag tänker att vissa saker kan man inte ordna förrän man vet exakt hur många som kommer, och då vill jag inte vänta med det till sista sek. 
    vi satte 6 veckor innan så det tror jag absolut att du kan göra. det är ju som du säger att man kan inte göra klart allt förän man vet hur många som kommer.
    måste bara säga kitkät att varje gång jag åker till stockholm och vi åker förbi panorama så tänker jag på dig. hihi
  • Pagnie

    klänningen sitter som en smäck och nu är den inne hos sömmerskan Ebba för de sista detaljerna. hon är verkligen underbar och nu har hoppet lyst upp igen. OCH hon sa att eftersom klänningen sitter så högt upp i midjan så gör det inget om jag blir gravid för det kommer inte påverka. Jippie.

    Så R har nu tagit beslutet eftersom jag velar som jag vet inte vad att i April så kör vi. då blir det bebisbak. okej jag kaaanske skjuter på det lite till maj men det får jag lirka med då. men nu så. nu händer det grejer.

    köpte även ett armband så nu är det fixat också och slöjan ligger även här hemma. åååååh nu börjar allt falla på plats. även lådorna har ju kommit så dom tar min tärna med sig i april när hon kommer. jippie :D

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-19 22:18:49 följande:
    Vad kul Pagnie!

    Imorgon åker jag och beställer min drömklänning från Stockholm. Det ser jag verklligen framemot! Och så hoppas jag att min klänning som jag köpt blir såld snart!  
    det kommer bli hur bra som helst :D du kommer bli en sån vacker brud.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-03-20 10:53:26 följande:
    Pagnie vad glad man blir. Du har mycket fixat nu ju. Känns säkert suuper skönt. Men varför väntar ni inte med att skaffa till efter bröllopet? Tänkte bara på att det kan vara skönt att vara helt säker med klänning och dessutom illamåendet man kan få. Vi ska oxå försöka skaffa barn efter bröllopet. Känslan av att bli mamma är otroligt, längtar :)
    för att jag längtar så galet mycket. egentligen skulle jag vilja vänta och jag kommer försöka. ta en månad i taget helt enkelt och skjuta på det så länge det går men det är bara fler och fler som blir gravida runt om oss och jag blir helt galen. det är så jobbigt att stå bredvid och vara den duktiga flickan och inte göra som alla andra.
    Men jag säger april nu och efter det ska jag försöka skjuta på det till maj och ja sen får vi se.
    Men idag är just en sådan dag när jag bara känner att jag vill sjunka genom jorden och inte komma upp nå mer.
    folk blir gravida till höger och vänster och nu är det fan min tur.

    R säger att det är helt mitt val när vi kör och att han står vid min sida oavsett vad jag väljer. det som tar emot mest är ju att jag vill hinna spara mer pengar men vad spelar det för roll om jag mår skit ändå?
    Men å andra sidan så tror jag nog inte att det kommer gå på första så det kvittar ju. hur stora är oddsen liksom? så jag tror det kommer gå i juni eller något.

    yes vi har bokat dawoul zurna. det gjorde vi i januari tror jag.
    vi betalar 4000 för hela dagen.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-03-21 10:49:13 följande:
    Så, hur går det med försäljningen av era klänningar, tjejer? Har ni haft många intresserade?

    Pagnie, tråkigt att höra att du mår dåligt av det men den som väntar på något gott... Skrattande Tiden går så fort o innan du vet ordet av är det dags... Och det är inte alls särskild lång väntan, snart är det april redan! Ibland tänker jag att efteråt kommer det kanske kännas jättetråkigt när allt detta är över! Tänk, vi har planerat för detta så länge o snart är det slut på det... no more wedding planning... Rynkar på näsan vet inte hur ni känner inför det men jag tycker det känns lite lite trist. Plus att jag ser fram emot att börja baka bebis så mycket att jag redan oroar mig för när barnen blir stora! usch, jag är så inte redo för en massa tonårsproblem! Vill att mina framtida barn ska förbli små... hahaha!

    gott nytt år på er/sale no mobarak! vi har alla många många roliga saker att se fram emot det här året och jag önskar er alla massor av lycka, kärlek och framgång i livet! många kramar till er!
    åh vad skönt att du mår bra Goli.
    jo du har helt rätt. det är väl så. men det känns ändå jobbigt. och som det ser ut nu så blir det nog i maj istället för april. men det får vi se.
    jag är gräsänka ikväll så det är liiiiite synd om mig. R har åkt till norrköping på jobb så jag är ensam till i morgon :( hur ska jag klara mig säger jag bara?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-03-21 13:38:37 följande:
    Pagnie, jag kan förstå om du längtar efter barn, men vad är det du mår dåligt över? Varför mår du dåligt över alla andra som är gravida och har barn? Det är ju inte så att folk omkring dig skaffar barn och du inte KAN få barn, ni har ju inte ens försökt! Jag menar inget illa menat, men jag har svårt att relatera till att du mår dåligt för att du måste vänta några månader med att försöka bli med barn. Tänk då på alla kvinnor och par som längtar efter barn men inte KAN få barn pga. olika komplikationer! Tänk positivt, du behöver bara vänta några månader sen kan ni försöka bli med barn och inshallah så kommer ni bli det! :)  

     
    Förstår att det kan vara svårt att relatera om man inte själv känner så. men det är ett rent helvete och det kommer varje dag. men jag försöker tänka positivt och jag vet ju att det är nära nu så jag försöker hålla humöret uppe.
    något som gjorde de rätt bra var skatteåterbäringen i alla fall. mer pengar till bröllopskassan och det känns så jävla bra. fan vad skönt nu blev budgeten större och resan blir nog inga problem det heller.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-03-21 19:52:30 följande:
    Pagnie
    vart bokade ni? dem jag hittade är dyra ju. Vill verkligen ha men vill inte betala 6000 för en kväll och 4000 för bara att vara hemma =/ super onödigt tycker jag!  Vill ju bara ha dem där en stund Gråter
    jadu bra fråga. det var sambon som hittade dom. finns ett klipp med dom på vår hemsida. Agnesochrami.se kolla där.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop